FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB

Mesajul lui Gică Hagi înaintea duelului cu FCSB: „Pentru noi asta contează”

Gică Hagi/ foto Imago Images
Gică Hagi/ foto Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 30 martie 2024 15:16 / Actualizat duminica, 31 martie 2024 00:44

Gică Hagi a vorbit despre meciul pe care-l va disputa cu Farul, duminică, împotriva liderului FCSB.

  • Farul - FCSB este programat duminică, de la ora 21:00. Va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Farul a câștigat în Giulești, 2-1 cu Rapid, în prima etapă a play-off-ului. Deși au trecut două săptămâni de atunci, rezervate echipelor naționale, antrenorul Gică Hagi speră ca echipa lui să facă un nou meci de calitate și să se impună duminică, în fața liderului FCSB.

Ce a făcut Dan Șucu la finalul meciului care a spulberat șansele Rapidului la titlu » Reporterii GSP au oferit toate detaliile, pas cu pas, din deplasarea de la Craiova
CSU CRAIOVA - RAPID
Ce a făcut Dan Șucu la finalul meciului care a spulberat șansele Rapidului la titlu » Reporterii GSP au oferit toate detaliile, pas cu pas, din deplasarea de la Craiova

Gică Hagi: „Trebuie să avem cea mai bună versiune a noastră”

„Preocuparea mea cea mai mare e să strângem rândurile, pentru că am avut foarte mulți jucători plecați la lot. Din fericire, majoritatea celor care au fost accidentați sunt cu noi. Au intrat toți în programul comun, mai puțin Băluță. Vom vedea pe care îi vom alege pentru acest meci.

Un meci greu acasă, toate echipele din play-off sunt foarte bune. Trebuie să avem cea mai bună versiune a noastră, să fim noi, să încercăm să facem un meci complet. Adversarii ne obligă să jucăm ambele faze foarte bine, tactic trebuie să fim foarte bine. Mesajul meu e să fim noi, să facem fotbalul nostru și să marcăm.

Cred că putem să facem un meci foarte bun care să ne aducă victoria și să ne dea speranțe pentru viitor. Pentru noi contează numai cele 3 puncte și o să încercăm să facem totul ca victoria să vină la noi. Multe nu sunt de zis”, a comentat antrenorul Farului la conferința de presă.

Gică Hagi știe cum poți câștiga împotriva lui FCSB: „Trebuie să faci un meci mare!”

Hagi susține că „Farul a făcut meciul complet cu Rapid, atât ofensiv, cât și defensiv am știut să jucăm fotbal, fotbalul nostru, cel pe care l-am arătat în perioadele noastre bune. Am arătat foarte bine pe ambele faze. Întâlnim acum o echipă care e pe primul loc, care are un moral foarte bun, care are jucători de talent, de calitate.

Ca să ne dorim mai mult de locul 3 trebuie în primul rând să câștigăm meciul de mâine. Ăsta e gândul pe care îl am, trebuie să mergem din aproape în aproape, să câștigăm meciuri ca să putem să ne gândim la mai mult. Sper să facem un meci mare, pentru că împotriva lui FCSB trebuie să faci un meci mare ca să câștigi. FCSB are mulți jucători de calitate. Bineînțeles că în zona lui Florinel Coman trebuie să fie jucători foarte buni. Are calitate și cine e în fața lui trebuie să fie foarte bun defensiv”.

Constantin Grameni: „Am demonstrat la București că știm cum să-i batem”

Mijlocașului Constantin Grameni îi este clar că duelul cu FCSB „n-are cum să fie altfel decât un meci foarte greu. Dar e genul de meci pe care îl așteptăm de când a început play-off-ul. Întâlnim liderul, o echipă extrem de bună, dar am demonstrat și în meciul de la București, din februarie, și în cele din sezonul trecut că știm cum să-i batem.

Avem o echipă destul bună, care poate să-i bată, și vom da totul ca să obținem cele trei puncte. Nu cred că obiectivul nostru este doar locul 3. Am vorbit între noi și vom încerca să câștigăm fiecare meci, apoi vom vedea unde ne clasăm. Nu ne gândim doar la locul 3. Sper să fim la fel de bine inspirați și la fel de bine pregătiți ca la meciul cu Rapid.

Suntem mai liniștiți față de sezonul regulat, unde trebuia să adunăm puncte ca să prindem play-off-ul. Suntem mai dezinvolți. Eu zic că s-a văzut și etapa trecută. În ultimele meciuri din sezonul regulat nu prea mai arătam jocul cu care am obișnuit lumea. Eu zic că ne-am întors la jocul nostru spectaculos care dă rezultate”.

„Chiar am jucat foarte bine cu Rapidul. Se pare că în play-off joc mai bine. Mă bucur că am început bine și sper să o țin tot așa. De ce să fie presiune pe mine pentru că sunt interesate FCSB și Rapid? Sper să le dau două goluri și celor de la FCSB, ca să nu fac diferențe între cele două echipe”
Louis Munteanu, atacant Farul

VIDEO. Elias Charalambous, conferință de presă înainte de partida cu Farul: „Nu este momentul să discutăm dacă voi rămâne sau nu aici în continuare”

Mai puteți citi:

A lucrat 2 ani la Chelsea și a vrut să ajute Rapidul, dar Șucu l-a ignorat: „Nu am cerut job, nu am vrut bani. Șocant!”

Dan Petrescu, înapoi în Superligă? E în pericol la Jeonbuk: „Ar putea fi ghilotina!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
Caraghete
Caraghete  •  30 Martie 2024, 17:51
Postat de parachioara5 pe 30 Martie 2024, 17:00

...hagi nu merita respect ...

Important e sa castige un nou Titlu cu Farul, n-are nevoie de respectul tau...

parachioara5
parachioara5  •  30 Martie 2024, 17:00

...hagi nu merita respect ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează