FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - GAZ METAN 2-0

Gică Hagi, după eșecul usturător suferit de România la Jocurile Olimpice: „A făcut o greșeală!” + detaliul care l-a bucurat la Farul - Gaz Metan

Gică Hagi (56 de ani) a sărbătorit cu fanii victoria cu Gaz Metan FOTO: facebook.com/farulconstanta +40   FOTO
Gică Hagi (56 de ani) a sărbătorit cu fanii victoria cu Gaz Metan FOTO: facebook.com/farulconstanta

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 iulie 2021 21:06 / Actualizat duminica, 25 iulie 2021 21:36

Gică Hagi (56 de ani) se declară încântat de venirea fanilor constanțeni alături de Farul. „Regele” a comentat și eșecul usturător al României de la Jocurile Olimpice, 0-4 cu Coreea de Sud. 

Farul a fost susținută de 1.500 de spectatori gălăgioși la victoria cu Gaz Metan, scor 2-0. Gică Hagi consideră că sprijinul primit a contat în desfășurarea ostilităților. 

Gică Hagi, după Farul - Gaz Metan: „S-a întâmplat un lucru mare pentru Dobrogea!”

„Eu cred că s-a întâmplat un lucru important pentru Dobrogea, pentru Constanța. Există o singură echipă și ați văzut că lucrurile s-au schimbat. Avem suporteri, suntem iubiți. Și noi îi iubim pe ei.

În prima repriză a fost foarte cald. Parcă îmi aduc aminte de meciul de la Mondialul american, contra SUA. Erau 40 de grade. Nu puteai să faci efort. Am schimbat și sistemul, a durat ceva până s-au adaptat. Suntem la început, muncim în fiecare zi să ne simțim mai bine. E un început bun. Vin băieți tineri din spate, trebuie să le dăm timp. Ușor, ușor o să iasă în față. 

Nicolas (n.r. Popescu) crește și el, la fel ca ceilalți. Trebuie să se dezvolte fizic. Cu mingea știe foarte bine. E unul dintre tinerii talentați”, a spus Gică Hagi, la Look Sport+. 

Gică Hagi, după România - Coreea de Sud 0-4

„Îmi pare rău pentru Ion Gheorghe, e un jucător bun, dar s-a întâmplat asta. Așa e la acest nivel. A făcut o greșeală, a lăsat echipa în minus, iar de acolo s-a văzut superioritatea numerică. E greu să vorbim despre ce se mai putea face. 

Nu cred că nu face cinste. Au fost niște circumstanțe. Se poate întâmpla. Că pierzi 0-1, că pierzi așa, e același lucru pentru mine. Trebuie să uite acest meci și să se gândească la ce urmează”, a opinat Hagi. 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

NEWS ALERT Se face! Budescu, la un pas de revenirea în Liga 1: „Vine să semneze cu noi!”

Gigi Becali anunță marea mutare a verii la FCSB: „Da, ne-am înțeles cu el! Mâine vine”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
albub
albub  •  25 Iulie 2021, 23:49

Si-a cumparat si asta suporteri,pe ecran scria Farul,comentatorul ii zicea Viitorul,dracu mai stie care cum e' dar banii publici sunt buni si la curtea rejelui.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează