FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

VIDEO Hagi știa de anul trecut că Farul va fi în topul Ligii 1: „Nimic nu e întâmplător!” » Ce i-a spus căpitanului

Gică Hagi/ foto Imago Images
Gică Hagi/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 octombrie 2022 12:47 / Actualizat duminica, 16 octombrie 2022 14:06

Gică Hagi (57 de ani), antrenorul Farului, a vorbit la conferința de presă de la finalul meciului cu U Cluj (2-0) despre strategia clubului din acest sezon, în care este lider.

Farul a ajuns la 33 de puncte în 14 meciuri, cu 5 peste Rapid, echipa de pe locul doi. Hagi a explicat cum a gândit strategia de transferuri din vară și a vorbit despre accederea în play-off ca principal obiectiv. Totuși, după meciul cu U Cluj, Hagi recunoștea: „Dacă vom ieși bine din meciurile cu Rapid și FCU Craiova, puteți spune că ne batem la titlu”.

„Îmi dau demisia când vreau eu!” » Crăciunescu a început să râdă când l-a auzit pe Dică: „Uite că a venit un șef și peste Becali!”
FCSB
„Îmi dau demisia când vreau eu!” » Crăciunescu a început să râdă când l-a auzit pe Dică: „Uite că a venit un șef și peste Becali!”

Hagi: „Trebuie să ai viziune, nimic nu e întâmplător”

„Noi am făcut un lot competitiv așa cum am putut. Noi, cum n-avem bani de transferuri, aducem jucători liberi. Contează să fim iuți pe piață. Am avut noroc, șansă. Anul trecut i-am spus căpitanului (n.r. - Ionuț Larie) că voi face o echipă care se va bate foarte sus, dacă voi fi pe bancă. Dacă nu, n-o să mai fiu pe bancă. 

Trebuie să ai viziune, să știi să faci lucrurile, nimic nu e întâmplător. E o muncă bine făcută. În fiecare minut, oră, zi ne-am gândit cum să aducem jucători cu experiență atât în România, cât și internațional. 

Avem și un grup de tineri, deși încă nu i-ați văzut pe toți. Nu are rost să vorbim de mai mult de calificarea în play-off. Trebuie să luăm fiecare meci în parte, să fim echilibrați. Asta spun și echipei, trebuie să luăm următoarele 3 puncte”, a declarat Gică Hagi la finalul meciului cu U Cluj.

Citește și alte știri din Liga 1:

Stelea le-a scos pe FCSB și Craiova din lupta pentru titlu: „Nu pot emite pretenții!” » Pe ce echipe mizează: „Doar ele se pot bate cu Farul”

Nicolae Constantin, noi dezvăluiri despre convorbirea explozivă cu Tamaș: „Era deja publică, înainte să o dau eu! Tot vestiarul știa”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
Dobermannul
Dobermannul  •  16 Octombrie 2022, 18:41
Postat de Normal pe 16 Octombrie 2022, 16:12

Saracul, sa lauda singur !

La fel cum il lauada si pe fi-su marfa expirata inainte de termen, ca de fapt tot ce a vandut el.

Dobermannul
Dobermannul  •  16 Octombrie 2022, 18:39
Postat de tororosso pe 16 Octombrie 2022, 16:57

Cotizațiile la parohie sau făcut anul trecut deci după un an se pune învingătoarea . Hagi gură bogată știa încă din sezonul trecut că va ieși campioană iar toaca a fost bătută de abia acum în noul campionat . În România se iau campionatele pe galbeni și nu pe valoare . Machedonul se laudă precum un copil de jucăria sa din pluș . Dirijează federația și o echipă de trei surcele . Doar un orb nu vede și un surd nu aude fotbalul de 3 parale ce se practică în țară . Ai bani și decartezi , ai proptele pe la partide ...ieși campioană iar afară în jocurile cu băieți profi , ești ciuca bătăilor și râsul curcilor . Numai ai lovele pățești ca Astra Giurgiu ,ajungi în liga 5 a și o iei pe coajă cu 12-0 după 45 de minute doar cu 6 jucători în teren .

Vezi, spui ceea ce stim cu totii. De aia a scazut interesul pentru fotbal. De aia se joaca in liga 1 cu stadioanele aproape goale. Fotbalul nu poate fi pacalit decat aici la intern iar cand joci cu profesinisti dinafara iei o mama de bataie de nu te vezi.

Dobermannul
Dobermannul  •  16 Octombrie 2022, 18:27
Postat de dobrin pe 16 Octombrie 2022, 14:28

Normal, stia ca anul asta ii vine randul :)))

Exact, e chestie de rand nu de valoare.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează