FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - SEPSI

Gică Hagi lasă nouă jucători în afara lotului pentru meciul următor! Cum motivează antrenorul Viitorului decizia

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 mai 2019 19:12

Viitorul schimbă liniile. Gică Hagi lasă nouă jucători în afara lotului pentru meciul cu Sepsi, programat sâmbătă, de la ora 21.00, în etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1.

După ce a folosit cam aceeași jucători în cele trei meciuri dificile disputate într-o săptămână, cu FCSB și CFR Cluj, în campionat, și CSU Craiova în Cupa României, Gheorghe Hagi a decis să le ofere acestora câteva zile de repaus.

Astfel, nu mai puțin de 9 fotbaliști, Cojocaru, Țîru, Ghiță, De Nooijer, Houri, Băluță, Ianis, Drăguș și Vînă, nu vor face parte din lotul cu care Viitorul va aborda partida cu Sepsi Sf. Gheorghe.

„Celor care au jucat mai mult, până la finala Cupei României, le vom da puțin spațiu. Mai sunt momente când trebuie să le dai câte o pauză de un meci, două, așa cum vedem și în fotbalul european. Ceilalți trebuie să joace și ei, pentru că au arătat că merită. Pentru mine, nu există titulari sau rezerve. Am încredere în toți jucătorii și ei mi-au arătat acest lucru”, a explicat „Regele”.

Vezi și: 

Gică Hagi despre posibila plecare în străinătate: „Când este vorba despre mine, orice este posibil. Pentru că sunt bun!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
luisharcsa
luisharcsa  •  04 Mai 2019, 08:30
Postat de Codin Gheorghe pe 03 Mai 2019, 22:14

Misiunea ''cinstitului'' Hagi s-a incheiat. Unitatea generatiei de aur nealterata.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10210601915503182
Codin Gheorghe  •  03 Mai 2019, 22:14

Misiunea ''cinstitului'' Hagi s-a incheiat. Unitatea generatiei de aur nealterata.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează