FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Gică Hagi a sunat în direct, supărat pe Rotaru: „Să nu uite, să nu uite! Lipsă CRASĂ de respect”

Gheorghe Hagi  / foto: Raed Krishan
Gheorghe Hagi / foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 16 martie 2024 23:08 / Actualizat sambata, 16 martie 2024 23:17

Gică Hagi (59 de ani) a cerut să intre în direct, iritat de afirmațiile pe care doar ce le făcuse Mihai Rotaru după CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2.

„Nu mă interesează FCSB, nu suntem în luptă cu ei! Noi suntem în luptă cu CFR și Rapid astăzi, nu mă interesează ce face FCSB-ul. Are alte obiective decât noi în acest moment”, a spus Mihai Rotaru la DigiSport după ce a învins-o pe CFR Cluj și a urcat pe 2 în play-off, la doar 4 puncte sub FCSB, care va juca duminică seara cu Sepsi OSK.

Afirmațiile lui Rotaru nu i-au picat bine lui Gică Hagi, antrenorul-acționar de la Farul Constanța, echipa de pe locul 5, cu 25 de puncte, 3 sub olteni. Hagi a cerut să intervină în direct la emisiune pentru a reclama „lipsa crasă de respect a lui Rotaru”.

Mihai Rotaru a intrat în direct imediat după victoria cu CFR Cluj: „Cu el trebuie să înceapă lista la națională! Ajută România, nu pe mine!”
CFR Cluj - CSU Craiova 1-2
Mihai Rotaru a intrat în direct imediat după victoria cu CFR Cluj: „Cu el trebuie să înceapă lista la națională! Ajută România, nu pe mine!”

Gică Hagi a sunat în direct, supărat pe Rotaru: „Să nu uite, suntem campionii! Lipsă crasă de respect”

„Mă uitam la dumneavoastră și am văzut intervenția domnului Rotaru, am văzut că a zis că se luptă cu CFR și Rapid. A uitat că am câștigat de două ori cu el în sezonul regulat, că suntem acolo, la 3 puncte, și mai avem meciuri multe de jucat. Văd că ne-a omis pe noi, probabil campionii nu sunt sau nu trebuie băgați în seamă.

Nu a uitat de noi, sigur, că a zis-o atât de apăsat... A uitat că l-am bătut de două ori! Cine e Farul? Cine e? E de la Constanța, e departe!

Tocmai de asta am vrut să intervin. Noi suntem campionii României. Să nu uite! Să nu uite! Din punctul meu de vedere, sportiv, este o lipsă crasă de respect. Dar asta e. Înseamnă că știe dânsul mai multe, are mai multe informații pe care eu nu le dețin”, a spus Hagi.

Gică Hagi: „Sunt supărat că Farul nu contează!”

„Normal că sunt puțin supărat, dar din punct de vedere sportiv, nimic altceva. Dânsul probabil știe mai multe în afara terenului. Nu știu ce, eu vorbesc doar despre teren. Pe teren l-am bătut de două ori!

Noi avem încă 9 meciuri foarte importante, mă bucur mult că Craiova a bătut la CFR, că noi am bătut Rapidul, dacă noi vom câștiga cu FCSB și ei vor învinge în continuare, pentru că s-ar încinge lupta la titlu.

Noi nu suntem pe nicăieri! Dar suntem acolo! Sunt supărat că Farul nu contează!

200% m-aș bucura dacă ar câștiga Sepsi cu FCSB, asta vreau! Să se încingă lupta la campionat. Lucrurile ar deveni mult mai interesante. Dar haideți să nu deviem de la subiect.

A făcut o mare greșeală, o lipsă crasă de respect față de un club care este campion în momentul de față, echipa care i-a bătut de două ori. Probabil este supărat că am câștigat de două ori. Am vrut doar să intervin, atât. Noi încercăm să facem un fotbal bun, să jucăm fotbal, chiar dacă nu avem bugetul lor. Dar încercăm să jucăm mai bine decât ei”, a completat numărul 1 de la Farul.

Mai multe știri din Superligă:

Crăciunescu a dat verdictul: DOUĂ penalty-uri neacordate în CFR - CSU Craiova!
CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-2
Crăciunescu a dat verdictul: DOUĂ penalty-uri neacordate în CFR - CSU Craiova!
Adrian Mutu și-a dojenit un fotbalist: „Nu voi spune nimic la cald, e și el supărat”
CFR Cluj - CSU Craiova 1-2
Adrian Mutu și-a dojenit un fotbalist: „Nu voi spune nimic la cald, e și el supărat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (59)
sorinvision
sorinvision  •  18 Martie 2024, 10:08

Farul va lua puncte de la FCSB doar daca FCSB este campioana din punct de vedere matematic. Atat, am vrut sa spun...sa nu-l supar pe Gica Hagi. :)))

muzzi1
muzzi1  •  18 Martie 2024, 07:31
Postat de thiamarcos pe 17 Martie 2024, 01:06

Ce aiurea... Sa intri in direct si sa te ratoiesti ca "... de ce nu zici si de echipa mea ca e buna?" mi se pare culmea ridicolului! O fi fost el mare fotbalist, dar nu-l ajuta nici capul si nici caracterul la vorbe...

iti dai seama de nivelul de frustrare, in general, daca te apuci sa suni la televiziuni sa te iei de ei ca nu vorbesc de tine?? Hagi imbatraneste urat! nu inteleg de ce nu suna si la "chefi la cutite" sa se ia de ei ca nu joaca feciorul in Spania?!

fanu
fanu  •  17 Martie 2024, 21:33
Postat de 21lva pe 17 Martie 2024, 00:36

După "logica" ta, fcsb nu se luptă cu nimeni la titlu. Bravo, ai gândit-o

Eu nu am zis cine cu cine se lupta, eu am zis cum a spus-o omul, fiindcă am ascultat intervențiile in direct, atât pe Rotaru cât și pe Hagi. Iar cei de la FCSB, prin vocea lui Becali, chiar spun că nu au adversar in L1, și nu odata-daca e sa îți răspund punctual.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează