FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Gică Hagi nu se gândește la play-off sezonul acesta: „Nu este obiectivul Farului”

Gheorghe Hagi
Foto: farultv
Gheorghe Hagi Foto: farultv

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 decembrie 2021 18:41 / Actualizat vineri, 03 decembrie 2021 20:09

Gheorghe Hagi (56 de ani), managerul Farului Constanța, a dat o declarație surprinzătoare înaintea meciului cu Rapid, programat sâmbătă, de la ora 21:30.

Deși își dorește ca echipa sa să ajungă în play-off-ul Ligii 1, Hagi nu vede acest lucru ca pe un obiectiv, deoarece consideră că Farul se află într-o perioadă de construcție.

„Să încercăm să intrăm în play-off nu este obiectivul Farului. Noi ne dorim, aşa am zis, că ne dorim, dar nu este un obiectiv. Farul nu are cel mai mare buget din Divizia A, nu e cea mai bogată, ne dorim ca toate celelalte care îşi doresc. Cred că toate echipele din Liga 1 vor să ajungă în play-off. 

Noi nu am avut ca obiectiv declarat play-off-ul, am spus că ne dorim să ajungem acolo. Farul se află în construcţie, trebuie să construim o echipă care să se bată cu echipele mari, cu bugete mari. 

Noi avem limitele noastre în buget, dar încercăm să construim ceva puternic şi asta se va face în timp, nu putem să facem de azi pe mâine”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă.

Gică Hagi: „Rapid e o echipă foarte bună, e greu să câştigi cu ei”

Tehnicianul dobrogenilor a analizat și partida cu giuleștenii, pe care îi vede greu de învins, în ciuda faptului că sunt o echipă nou-promovată.

„E un meci acasă şi primul gând al nostru trebuie să fie să luăm cele trei puncte, să ne impunem, să dominăm, să ne facem jocul nostru. Întâlnim un adversar bun pe toate cele trei faze, trebuie să fim foarte atenţi, să ne luăm măsuri, să facem un meci bun atât ofensiv, cât şi defensiv. 

Şi sperăm că în ultimii 30 de metri o să jucăm cât mai bine şi o să înscriem, să vină victoria. Important este să văd că echipa îşi doreşte să câştige, să facă un meci foarte bun ofensiv, iar defensiv să reacţionăm, să fim uniţi, pentru că Rapidul are jucători cu talent, în special atacanţii, cu organizare bună a jocului. 

Rapid e o echipă foarte bună, e greu să câştigi cu ei, chiar dacă au revenit anul acesta în prima ligă. Ei au tradiţie, au personalitate, au un joc echilibrat, foarte bun individual, cu jucători foarte buni. E dificil, dar noi suntem încrezători. Am încredere că vom face un meci bun”, a mai spus Hagi.

VIDEO Tot ce trebuie să știi înainte de Farul - Rapid

Citește alte știri din Liga 1:

Dinamo are în acte un imn de 15.000 de euro. Fanii au și uitat de el!

LPF a făcut anunțul în privința orei la care vor fi programate de acum meciurile de Liga 1: „Am vorbit cu televiziunile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
112651963934596
Neagu Mihai  •  04 Decembrie 2021, 00:30

Gargara ieftina,acum 5 ani spunea ca obiectivul lui este sa se bata cu granzii Europei.Spunea ca are ca model echipa Viitorul ,infiintata in 1962 ,pe care nu o mai batea nimeni si a fost desfiintata pt ca le umilea pe Steaua si Dinamo !Apoi ,a inceput sa vanda jucatorii,si sa aduca jucatori straini. Acum,a ajuns la mila primariei Constanta,care ii va face si stadion nou.Si ca tacamul sa fie complet ,s-a intalnit cu Burleanu,cel care le-a rupt pozele de pe holurile federatiei !,pt aceasta intalnire ,Burleanu a pompat bani multi la clubul Viitorul.Dar si-a asigurat inca un mandat de sef FRF ,pt ca intalnirea cu Hagi si laudele pe care i le-a adus Ilie Dumitrescu vor fi decisive .Oare ce o gandi Gica Popescu cand il vede pe Hagi cum se pupa pe gura cu Burleanu?Pt ca din cauza lui Burleanu ,Baciu a facut inchisoare si si-a pierdut tatal !!! iar asa zisa generatie de aur l-a pierdut pe Didi Prodan,tot din cauza lui Burleanu ..!!! toata mintea lui Hagi ,a fost in picioare,pt ca in tartacuta lui e vid..!!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  03 Decembrie 2021, 23:21

omul este un castigator...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează