FOTBAL  »  Superliga  »  RĂSPUNS

Gică Hagi, răspuns categoric după afirmațiile lui Florin Răducioiu » Ce spune despre un posibil conflict cu „Marele Blond”

Gică Hagi în duel cu Valderrama, la World Cup 1998, foto: Guliver/gettyimages
Gică Hagi în duel cu Valderrama, la World Cup 1998, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 aprilie 2020 12:25

Gică Hagi (55 de ani), antrenorul celor de la Viitorul, neagă existența unui conflict cu Florin Răducioiu (50 de ani), fostul său coleg din „Generația de Aur”. 

„Regele” a ținut să lămurească lucrurile astăzi, după ce Răducioiu, cel care-l criticase pe Ianis Hagi în presa din Italia, a dezvăluit la TV că Hagi nu i-a răspuns la mesaje de Paște.

„Nu sunt supărat pe el, sub nicio formă! Am primit o mulțime de mesaje în ziua de Paște, dar nu am avut cum să răspund la toate. Niciodată n-am fost supărat. Ca și căpitan al echipei, nu am dreptul să mă supăr pe un coleg, trebuie să accept orice. Fiecare are dreptul la opinia lui, dar nu există supărare. Radu nu poate supăra pe nimeni”, a declarat Gheorghe Hagi în această dimineață, la Pro X. 

Răducioiu: „L-am sunat de Paște, dar nu mi-a răspuns”

„Din păcate, aici e o problemă deja. L-am sunat de Paște, nu mi-a răspuns. I-am lăsat un mesaj vocal, l-a ascultat, dar tot nu mi-a răspuns. Cred că e un pic supărat pe mine. Eu abia aștept să-l văd și să clarificăm această mică polemică. Relația noastră s-a deteriorat” - Florin Răducioiu, pe 22 aprilie

Florin Răducioiu: „Nu l-am auzit pe tatăl lui Daniel Maldini să pună presiune pe fiul său”

Se zvonește că Hagi ar fi supărat pe Răducioiu, cu care a fost coleg și la Brescia, după declarațiile acestuia din presa italiană despre Ianis: „Este destul de inconstant! Nu cred că este pregătit pentru o experiență la Lazio”.

„Marele Blond” consideră că presiunea pe care Gică o pune pe Ianis poate fi distructivă și face o comparație între relația pe care fotbalistul lui Rangers o are cu tatăl său și modul în care Paolo Maldini și Zinedine Zidane gestionează educația fotbalistică a copiilor lor.

„Nu l-am auzit pe tatăl lui Daniel Maldini (n.r. Paolo) să pună presiune pe fiul său, îl așteaptă să crească și să fie coerent pe teren. Nici pe Zidane nu l-am auzit să pună presiune pe băieții lui.Nu știu ce face Gică Hagi cu fiul lui, dar e posibil să fie o presiune mult mai mare decât Ianis poate suporta. E posibil să aibă un impact foarte puternic asupra lui”, a declarat Răducioiu, la TV Telekom Sport. 

VIDEO.  Daily Mail anunță transferul lui Ianis Hagi! Genk va primi 5 milioane de euro

Citește și alte știri de actualitate:

RUPTURĂ în Generația de Aur!? Gică Hagi nu îi răspunde la telefon lui Florin Răducioiu: „I-am lăsat și mesaj vocal, mi-a dat seen”

Gică Hagi, repriză de declarații-fulger: „Sportul, cultura și sănătatea trebuie renovate” + cere schimbarea sistemului competițional

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
1345298202223778
Dan Cezar  •  25 Aprilie 2020, 10:39

la misto nu ne depaseste nimeni ok inteleg cà scotienii sànt zgàrciti dar nu sint prosti in 12 partide Ianis a dat 3 goluri si un nr de pase de gol cred cel putin 30 care in marea lor majoritate au fost ratate de morales cotat la 14 milioane si Kent 7 milioane de lire iar in meciul tur cu Braga unde juca Trincao next Barcelona pentru 23 milioane Ianis l-a surclasat total se pare cà multi tineri jucatori din Vest sànt cotati mai mult decàt merità remember Coutinho aruncat de Inter pe motiv cà era firav ca o màsea stricatà a valorat in 2018 150 de milioane ???nu cred cà ne respectàm valorile si cei tineri au nevoie de intelegere in plus amicul lui Ianis de la Fiorentina Chiesa a inceput sà lustruiascà banca la 60 de milioane de euro ...bài sinteti nebuni e un pusti care are nevoie de sustinere mai ales de la noi romànii in schimb ce vàd numai hateri care se comportau la fel si cu Simona Halep ,vorba lui Lucescu jr priviti và voi insivà in oglindà si dupà vorbiti de altii...comunist iesi di grotà frate vino cu argumente veridice si nu cu amenintàri de tip mafiot cu care nu sperii pe nimeni oricum gest uràt fatà de donny...

1345298202223778
Dan Cezar  •  24 Aprilie 2020, 00:49

cenzurà in acest secol vai ce dubiosi sinteti và place sà scuipati pe valori voi care gestionati acest articol impuneti o majoritate impotriva valorilor nationale si eliminati multe comentarii pozitive pe criterii neintelese...Simona Halep si Ianis Hagi fac cinste tàrii noastre d-voastrà nu.

1345298202223778
Dan Cezar  •  23 Aprilie 2020, 23:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează