NATIONALA  ·  CONFLICT

RUPTURĂ în Generația de Aur!? Gică Hagi nu îi răspunde la telefon lui Florin Răducioiu: „I-am lăsat și mesaj vocal, mi-a dat seen”

Hagi nu i-a răspuns la telefon lui Răducioiu de Paște
Hagi nu i-a răspuns la telefon lui Răducioiu de Paște

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2020 20:46

Florin Răducioiu (50 de ani) a vorbit despre Gică Hagi (55), fostul său coleg de la echipa națională a României, despre care spune că nu i-a răspuns la telefon de Paște.

Cel mai probabil, Hagi este supărat pe Răducioiu, după declarațiile acestuia din presa italiană despre Ianis: „Este destul de inconstant! Nu cred că este pregătit pentru o experiență la Lazio” - detalii, AICI.

„Din păcate, aici e o problemă deja. L-am sunat de Paște, nu mi-a răspuns. I-am lăsat un mesaj vocal, l-a ascultat, dar tot nu mi-a răspuns. Cred că e un pic supărat pe mine. Eu abia aștept să-l văd și să clarificăm această mică polemică. Relația noastră s-a deteriorat”, a spus Răducioiu, la TV Telekom Sport.

Florin Răducioiu: „Nu l-am auzit pe tatăl lui Daniel Maldini să pună presiune pe fiul său”

De asemenea, „Marele Blond” consideră că presiunea pe care Gică o pune pe Ianis poate fi distructivă și face o comparație între relația pe care fotbalistul lui Rangers o are cu tatăl său și modul în care Paolo Maldini și Zinedine Zidane gestionează educația fotbalistică a copiilor lor.

„Nu l-am auzit pe tatăl lui Daniel Maldini (n.r. Paolo) să pună presiune pe fiul său, îl așteaptă să crească și să fie coerent pe teren. Nici pe Zidane nu l-am auzit să pună presiune pe băieții lui.

Nu știu ce face Gică Hagi cu fiul lui, dar e posibil să fie o presiune mult mai mare decât Ianis poate suporta. E posibil să aibă un impact foarte puternic asupra lui”, a mai spus Răducioiu.

„Am încercat să fiu realist și imparțial. Interviul nu a fost redat în mod integral, pentru că eu am spus la un moment dat că sunt un mare fan al lui Ianis Hagi și că am încredere în el. Dar în momentul de față nu este pregătit pentru campionatul italian, după părerea mea. Nu pot să mă ascund în spatele adevărului, sunt un om de fotbal. Nu putem să negăm realitatea” - Florin Răducioiu

VIDEO Ianis și Gheorghe Hagi urmăresc împreună meciul Columbia-România (1-3), de la Mondialul din 1994

Citește mai multe știri de actualitate:Ce a ajuns să facă în Germania o prostituată româncă, după ce bordelul s-a închis. Elena acceptă acum și...
Libertatea
Comentarii (45)
Shillelagh Castles  •  23 Aprilie 2020, 12:30
Postat de bigbolo pe 22 Aprilie 2020, 21:15

Mare prost esti ba!

Scuze, era pt alt comentariu

Shillelagh Castles  •  23 Aprilie 2020, 12:29
Postat de bigbolo pe 22 Aprilie 2020, 21:15

Mare prost esti ba!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bigbolo  •  22 Aprilie 2020, 21:15
Postat de Shillelagh Castles pe 22 Aprilie 2020, 09:00

Te a hrănit Hagi ani de zile, te a făcut jucător, ai ajuns la milan(o greșeală a lor), și acum îți dai cu părerea.... Ai avut 7 goluri în 2 ani în Italia la Bari și Verona Daca nu ajungeai la Brescia, cu Lucescu și Hagiii erai pachet în Romania, acum îți dai cu părerea. ????????????, trebuia sa spui Nu pot vb de hagi ca am mincat o pâine alba de pe urma lui. Ce ai făcut după????? Hary Rednknap a zis ca nu te suporta ca te vaitai mereu ca te lovesc fundașii, ce ai făcut după Brescia?? Ca LA milan ai fost turist!!! Te rogi de astia sa te angajeze pe ici pe colo. Om de fotbal???????????? ai fost un bulanos sa ai superjucatori în jurul tău în rest ești la nivelul lui Blocnotes. Retardoiu

Mare prost esti ba!

Vezi toate comentariile (45 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Polona Hercog
Digi 2
21:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 Europa League
Șahtior - Basel
Digi, Look Plus, Telekom
22:00 Europa League
Wolves - Sevilla
Digi, Look Sport, Telekom
Program TV complet

Liga 1