FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Gică Hagi vrea să revoluționeze Liga 1 și atinge un subiect sensibil: „Ce e cu disperarea asta?”

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2020 19:55

Gică Hagi agreează ideea înghețării actualului sezon și propune un sistem cu mai multe echipe în Liga 1. 

Liga și Federația au propus reluarea Ligii 1 la începutul lunii iunie, după două săptămâni de pregătire centralizată a cluburilor. „Regele” Hagi crede că există riscul unor accidentări în această variantă. 

Gică Hagi: „Așa scrie la carte”

„Trebuie 4 săptămâni clare de pregătire după o pauză de două luni. Altfel există riscul de accidentări. În perioada asta stai la tine, pe plan local, nu ai meciuri amicale, nu ai cu cine să joci. Una e antrenamentul și ritmul de acolo, altul e cel din timpul jocului. În pregătiri jucăm cu echipe puternice, din 3 în 3 zile. Unde găsim acum să jucăm vreun amical?! Când facem o pauză totală de două luni, așa scrie la carte, eu așa am învățat, că trebuie să te pregătești încă două”, a declarat Gică Hagi la TV Digi Sport. 

Gică Hagi: „De ce atâta disperare pentru bani?”

Gică Hagi susține varianta ca următorul sezon al Ligii 1 să aibă în componență 18 echipe, iar clasamentul din acest moment să fie înghețat.

„Pentru sezonul ăsta, e o variantă să fie înghețat așa cum e, iar echipele din B să vină și ele alături de noi în prima ligă. E doar o idee, nu eu decid. Vom vedea dacă e bună sau nu. Chiar dacă primim mai puțini bani din drepturile TV, ce e așa disperare că se împarte suma la mai multe echipe? Care e problema?”, a spus Hagi. 

VIDEO / Gică Hagi și Ianis Hagi s-au uitat împreună la România - Columbia

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Pe cine cheamă Gică Hagi la negocieri: „Sunt probleme de licențiere”

DINAMO. S-au terminat negocierile dintre ADPD și tabăra lui Ionuț Negoiță

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
adi2008
adi2008  •  22 Aprilie 2020, 11:08
Postat de elgabri pe 21 Aprilie 2020, 21:04

Asta cu cat imbatraneste cu ata de mult prosteste !

Prost si apreciat de o lume intreaga versus mai putin prost si un neica-nimeni...

remarque
remarque  •  22 Aprilie 2020, 10:46

Acum ca e in play-out prefera sa nu mai cheltuie bani cu deplasari, etc si e de parere ca nu mai are sens competitia. Dar bani vrea. Sa vedem cine e dispus sa ii plateasca.

steaua_nu_e_fcsb
steaua_nu_e_fcsb  •  21 Aprilie 2020, 21:25

Altii pot Germania ,Italia,Anglia ia ghiciti voi care nu pot ....A si aia mai joaca si din 3 in 3 zile ...si tot pot ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează