FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Pe cine cheamă Gică Hagi la negocieri: „Sunt probleme de licențiere”

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2020 19:32

Gică Hagi (55 de ani) cheamă la discuții toate entitățile care conduc sportul românesc. „Regele” crede că vor exista probleme mari din punct de vedere financiar pe fondul pandemiei de coronavirus. 

„Trebuie să existe o perioadă de adaptare, atât adminsitrativ, cât și tehnic. Cei care conduc sportul, de la guvern, la Ligă, Federație, minister, trebuie să aibă discuții importante despre ce va fi de acum înainte. Ar trebui ca cei care conduc să spună lucruri mai clare. 

Primul lucru la care trebuie să ne gândim e licențierea, cum ne facem bugetul, cum mergem înainte. Pe termen lung nici nu ne putem gândi, trebuie să planificăm pe termen scurt. Eu am multe propuneri. Fac în fiecare zi, notez pe foaie. Campionatul e terminat 75%, trebuie să ne concentrăm pe ce urmează anul viitor. Sunt probleme de licență pe care trebuie să le vedem, inclusiv la clubul meu. Fiecare trebuie să dea un răspuns”, a declarat Gică Hagi la TV Digi Sport. 

„Câte echipe pot merge mai departe? Trebuie să facem o lună de dezbateri, discuții între conducători, antrenori, căpitani”
- Gică Hagi

VIDEO / Gică Hagi și Ianis Hagi au urmărit împreună România - Columbia

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

DINAMO. S-au terminat negocierile dintre ADDP și tabăra lui Ionuț Negoiță

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA. VIDEO Antrenamente în condiții speciale în a treia zi de Paște

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează