FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA. VIDEO Antrenamente în condiții speciale în a treia zi de Paște

Oltenii au dat drumul la antrenamente în grupuri de maximum trei.
Oltenii au dat drumul la antrenamente în grupuri de maximum trei.

Articol de - Publicat marti, 21 aprilie 2020 16:40

Liga 1 ar putea să fie reluată la începutul lunii iunie, iar jucătorii celor de la CS Universitatea Craiova nu mai au răbdare până la mult așteptatul moment. 

Deși în România e în continuare stare de urgență, câțiva fotbaliști ai alb-albaștrilor au solicitat să-și poată relua sesiunile de pregătire. Nu online, ci chiar pe un teren de antrenament din Craiova.

Cum se desfășoară aceste antrenamente? Jucătorii pot veni să se antreneze în grupuri de maximum trei jucători, la ore diferite. Ei trebuie să respecte un program strict și n-au voie să interacționeze cu nimeni altcineva. E de menționat că antrenamentele respective nu sunt organizate de club, ci sunt efectuate strict la solicitările jucătorilor. 

VIDEO. Fotbaliștii Craiovei se antrenează în grupuri de maximum 3

S-au antrenat online

Până astăzi, antrenamentele celor de la Craiova s-au desfășurat online, sub atenta supraveghere a lui Cornel Blejan, preparatorul fizi al alb-albaștrilor. Acesta a oferit detalii despre modul în care și-a coordonat jucătorii în spațiul online.

Citește și alte știri despre Liga 1:

EXCLUSIV Planul secret pus la cale de cluburile din Liga 1 » Cum încearcă să convingă Guvernul să dea liber la antrenamente mai devreme

Dan Nistor ar vrea să aducă la Craiova un jucător de la Dinamo: „Dau din buzunarul meu 50.000 de euro pe el. O să-l vând apoi pe două milioane”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
gido
gido  •  21 Aprilie 2020, 19:01
Postat de Constantin Dimulescu pe 21 Aprilie 2020, 18:05

Nu le mai duceti grija,ca nu fac nimic ilegal.Au "hartie' de la club,deci sunt in regula.mai bine vedeti-va de falitii vostri,ca oricum nu-i ajuta cu nimic faptul ca *** impotriva Universitatii!

ce hartie ? igenica?

120962699544853
Constantin Dimulescu  •  21 Aprilie 2020, 18:05

Nu le mai duceti grija,ca nu fac nimic ilegal.Au "hartie' de la club,deci sunt in regula.mai bine vedeti-va de falitii vostri,ca oricum nu-i ajuta cu nimic faptul ca *** impotriva Universitatii!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

706090376203160
Alina Andrada  •  21 Aprilie 2020, 17:54

Vreau să văd și eu ce măsuri o să ia autoritățile cu ăștia care nu respectă legea, precizează că nu au fost chemați organizat de club deci nu sunt la muncă, au acces pe un spațiu aflat în proprietatea statului, cine le-a dat acces acolo daca sunt de capul lor(grupe de câte 3) ?! Ministrul Vela și MAI au făcut referire stricta în declarații și în luările de poziție cu privire la desfășurarea activităților în perioada stării de urgență! Pe moșia olgutisto-federala legile oricum sunt facultative, mă bucură că-s în apropierea focarelor din oraș și-mi doresc din tot sufletul să intre în contact cu tot ceea ce noi(***) care stam in case de doua luni incercam sa evităm.Cum au ajuns ăștia in tara când toate granițele sunt închise?! Întrebări aiurea la care sigur nu vom primii vreun răspuns... între timp tre sa duc muncă de lămurire cu copii intre 6-10 ani și să le explic de ce nu avem voie afară...dacă eram din neamul Negoiților sau Olguților nu mai avem problema asta...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close