FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CHINDIA 0-1

Atac la adresa lui Gică Hagi: „Doar după înfrângeri răbufnește. Nu poți face asta!”

Gică Hagi / Sursă foto: farulconstanta.com
Gică Hagi / Sursă foto: farulconstanta.com

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 februarie 2022 12:25 / Actualizat duminica, 06 februarie 2022 12:40

Gică Hagi (57 de ani) a acuzat arbitrajul din partida Farul Constanța - Chindia 0-1. A doua zi, fostul dinamovist Lucian Goian (38 de ani) a explicat de ce n-a fost de acord cu ieșirea de sâmbătă a tehnicianului constănțenilor. 

Gică Hagi a avut parte de o aniversare nefericită. În ziua în care a împlinit 57 de ani, „Regele” a acuzat arbitrajul, televiziunile și o conspirație împotriva formației sale. În opinia lui Lucian Goian, nemulțumirile lui Hagi ies la suprafață doar atunci când echipa acestuia pierde. 

Hagi primește replica din partea lui Lucian Goian, după ce s-a plâns de arbitraj: „Doar după înfrângeri răbufnește”

„Este regele fotbalului românesc și un idol pentru toată lumea, dar am observat că doar după înfrângeri răbufnește așa. Pentru că au fost și meciuri în care a câștigat pe greșeală de arbitraj. 

Acum 4-5 etape, au câștigat pe gol marcat din ofsaid, a fost clar viciere de rezultat. Bun, se întâmplă să greșești, dar nu poți ca după victorii să fie totul roz, iar după înfrângeri să răbufnești.

Eu sunt de acord cu foarte multe lucruri pe care le-a spus Gică Hagi. Unul dintre ele ar fi că nu investim la nivel de copii și juniori. Dacă nu se trezește lumea, o să ajungem să nu mai avem nimic (...) Cu asta sunt de acord, dar nu să-ți aduci aminte după fiecare înfrângere de toate problemele din fotbalul sau sportul românesc”, a declarat Lucian Goian, în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport, de la Pro X. 

Hagi acuză televiziunile și lansează o teorie a conspirației: „Cum să nu avem reluări? Lucrurile se știau dinainte!”
Farul - Chindia 0-1
Hagi acuză televiziunile și lansează o teorie a conspirației: „Cum să nu avem reluări? Lucrurile se știau dinainte!”

Hagi, furios după Farul - Chindia 0-1: „Cum să nu avem reluări? Lucrurile se știau dinainte!”

Imediat după înfrângerea suferită de Farul contra Chindiei, Gică Hagi a acuzat arbitrajul, televiziunile și o conspirație împotriva formației sale.

Farul a rămas în 10 jucător încă din minutul 30, când Horia Mladinovici i-a arătat direct „roșu” atacantului Jefte Betancor. Spaniolul îl lovise cu cotul în spate pe Paul Iacob, fundașul dâmbovițenilor, la un duel petrecut în careul Chindiei. Gică Hagi crede că „centralul” partidei a luat decizia greșită.

„Nu poți să rupi așa echilibrul. Din ce am vorbit, nu prea a fost. Nu sunt reluări din care să se vadă clar. Cum să nu existe nicio cameră și să dai reluări de la depărtare? Mi se pare prea mult, dar e imposibil! Din toate punctele de vedere. Lucrurile se știau dinainte. (...) E greu să înțelegi fotbalul ăsta. Mergem înainte. Ce să mai facem? A fost greu să ne facem jocul în 10 oameni. Echipa produce fotbal, dar arbitrul a rupt echilibrul. Ce să mai zici?

S-a dorit ruperea echilibrului, apoi ce să mai zic? Echipa a alergat, și-a dorit, dar deranjăm că suntem sus, că facem lucrurile bine, că jucăm fotbal frumos”, a răbufnit Gică Hagi, la Telekom Sport..

Atac la adresa lui Gică Hagi: „Doar după înfrângeri răbufnește. Nu poți face asta!”
Gheorghe Hagi a răbufnit la finalul partidei cu Chindia

Probabil deranjăm! Nu eu, ar fi culmea. Farul, clubul, deranjează. Suntem prea sus. Cum ne permitem noi să fim acolo sus?! Dar e inadimisibil. Mi se par lucururile complicate. Noi nu avem nicio reluare clară... Se dă din umeri. Așa face și arbitrul. OK, mergem înainte! 

- Gică Hagi

VIDEO Gheorghe Hagi: „Trebuie să fim alături de Edi Iordănescu!”

Citește și alte știri de actualitate:

Hagi acuză televiziunile și lansează o teorie a conspirației: „Cum să nu avem reluări? Lucrurile se știau dinainte!”

„Mister, te rog să nu mă mai înjuri!” » Jucătorul care a răbufnit la adresa lui Dan Petrescu

Galeria iese în față și îi cere demisia antrenorului: „Pleacă! Aici nu e club de expirați”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  07 Februarie 2022, 03:57
Postat de klauz pe 06 Februarie 2022, 14:50

hagi a fost un pacalici, un impostor, un jucator de Serie B si Turcia. Un terorist violent care a intimidat din gura si cu ajutorul *** nea ovi pe restul jucatorilorsi a impiedicat o generatie buna sa se exprime la nivelul posibilitatilor reale. Un nimeni, o nulitate.

O fi cum spui tu! dar...am avut altul mai bun? incetati cu prostiile cu marcel raducanu sau dobrin pe care nici unul nu i-a vazut jucand! dobrin a jucat intr-o vreme cand se juca un fotbal de avea timp sa traga o dusca, sa fumeze si o tigara intre un dribling si un sut!chiar ieri m-am uitat la brazilia-romania 3-2 de acu 40 de ani! pai nenica, si eu la 45 de ani puteam juca in una din echipele alea, marele Pele alerga cam cu aceeasi viteza cu care alerg eu acum! raducanu, nu prea stiu ce mari realizari a avut! problema e la noi toti, ca suntem romani si prin definitie puturosi si delasatori, multumiti de putinul pe care il avem!

euty
euty  •  07 Februarie 2022, 01:18

Pai daca si Hagi mai e impostor atunci voi ce sunteti ma? O adunatura de *** ,looseri. Bai *** ,voi macar stiti ce ma ce inseamna impostor ? Dati din gura ***. *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

557359368547447
Florin Alexandru  •  06 Februarie 2022, 18:03

Hagi, un IMPOSTOR ca si antrenor!! Ca jucator, MEDIOCRU! A avut sanse sa se afirme in FOTBALUL MARE si nu a facut-o. Ne-am plictisit de EL !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează