FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Galeria iese în față și îi cere demisia antrenorului: „Pleacă! Aici nu e club de expirați”

În ultimele 6 etape, FC Argeș s-a impus doar în fața lui Dinamo / Sursă foto: Gabriela Neacșu / Facebook@FC Argeș
În ultimele 6 etape, FC Argeș s-a impus doar în fața lui Dinamo / Sursă foto: Gabriela Neacșu / Facebook@FC Argeș

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 februarie 2022 10:30 / Actualizat duminica, 06 februarie 2022 10:56

FC Argeș are o singură victorie în ultimele șase meciuri din Liga 1, iar galeria a ajuns la capătul răbădării. Suporterii piteștenilor i-au cerut demisia lui Andrei Prepeliță, la scurt timp după ce Mihai Ianovschi, principalul din acte, a luat decizia de a părăsi clubul.

Peluza Nord Pitești a emis un comunicat prin care își expune clar punctul de vedere vizavi de situația complicată din club. Fanii alb-violeților îi cer primarului Cristian Gentea, omul care taie și spânzură la FC Argeș, să-l demită de urgență pe Andrei Prepeliță. Mai mult, nici fotbaliștii n-au scăpat de furia galeriei.

Suporterii piteștenilor l-au luat în colimator și pe Viorel Tudose, unul dintre sponsorii echipei, căruia îi reproșează că nu se implică financiar în club și că încearcă doar să își creeze imagine prin intermediul lui FC Argeș.

Smiley are un episod de necrezut cu FC Argeș: „Nu eram sănătos la cap, eram dus!”
FC Argeș
Smiley are un episod de necrezut cu FC Argeș: „Nu eram sănătos la cap, eram dus!”

Galeria lui FC Argeș iese în față și îi cere demisia lui Prepeliță: „Pleacă!”

Rezultatele din ultimele etape, dar mai ales jocul mediocru al echipei noastre au pus pe gânduri o mare parte din cei ce conduc destinele Argeșului. Mihăiță Ianovschi dovedește încă o dată că modul în care a fost crescut de tatăl și bunicul său în spiritul alb violet îl obligă să iasă din scenă cu fruntea sus decât să se zbată în mediocritate. 

În schimb, celălalt actor al acestui joc de prost gust încearcă din toate puterile să țină cu dinții de un post de care a demonstrat în mod constant ca nu este demn, norocul fiind de fiecare dată o invariabilă în atingerea anumitor obiective. 

Ce deranjează cel mai mult este faptul că el are susținerea din umbră a anumitor personaje dubioase ce încearcă să își facă imagine prin acest club. Peluza Nord Pitești cere public «omului de cuvânt» de la primărie ca acum, în ceasul al 12-lea, să ia cât mai repede o decizie și să îl demită pe Andrei Prepeliță. Cerem de asemenea să nu mai permită ca oameni precum Tudose să iasă în față și să vorbească despre echipă când aportul de capital tinde spre 0. 

Dacă își dorește cu adevărat să își facă imagine prin F.C. Argeș îl invităm pe domnul Tudose să vină cu investiții serioase la echipă, că de vorbe și planuri suntem sătui. Pleacă Prepeliță! Nu putem trece cu vederea nici atitudinea jucătorilor noștri care par din ce în ce mai clar să joace pentru bani decât pentru ceea ce înseamna F.C. Argeș. 

Vrem o schimbare în joc și mentalitate și ne dorim ca în urmatoarele meciuri să vedem din partea lor mai multă atitudine, determinare, și daruință, pentru că aici nu este orice club de expirați. Jucați fotbal sau plecați!

- Comunicat Peluza Nord Pitești

Galeria iese în față și îi cere demisia antrenorului: „Pleacă! Aici nu e club de expirați”
Andrei Prepeliță și-a pierdut susținerea galeriei // FOTO: Imago

Ultimatum pentru Andrei Prepeliță

Nemulțumit de rezultatele echipei din ultima vreme, care au îndepărtat-o de locurile de play-off, Cristian Gentea, primarul Piteștiului și totodată omul care ia deciziile importante la FC Argeș, i-a stabilit un ultimatum antrenorului Andrei Prepeliță

Dacă nu va obține 9 puncte din următoarele 3 meciuri, cu Academica Clinceni, Chindia și CS Mioveni, fostul mijlocaș va fi demis de la cârma echipei. De altfel, presiunea pusă de conducere l-a împins și pe antrenorul principal din acte, Mihai Ianovschi, să demisioneze.

VIDEO Jean Vlădoiu, despre nemulțumirile primarului Gentea: „Mă bucură că pune presiune”

Citește și alte știri despre FC Argeș:

VIDEO Smiley are un episod de necrezut cu FC Argeș: „Nu eram sănătos la cap, eram dus!”

Mutare surprinzătoare » George Ganea, împrumutat de Hagi la alt club din Liga 1: „Da, e adevărat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
trink
trink  •  06 Februarie 2022, 16:31
Postat de Moloiu Dragos pe 06 Februarie 2022, 15:26

eu tin cu F.C ARGES acum cativaa ani ramasese un nume pe o hartie. anul trecut ne tremurau chilotii. AFARA CU Domnul GENTEA.. ărgsu nu mosre nu trebuie sutint de promarie si de povesti

wtf?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iung811
iung811  •  06 Februarie 2022, 15:54

Dacă vă lasă primarul va luati de mână cu Clinceni!!!

terra.nova
terra.nova  •  06 Februarie 2022, 15:47

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează