FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

EXLUSIV Situație explozivă la FC Argeș! Omul numărul 1 din club: „Am crezut că Prepeliță va pleca singur. Nu le mai dau niciun ban!”

Andrei Prepeliță / Sursă foto: GSP
Andrei Prepeliță / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 01 februarie 2022 19:20 / Actualizat marti, 01 februarie 2022 19:29

Cristian Gentea, primarul Piteștiului și totodată omul care ia deciziile importante la FC Argeș, a acceptat să vorbească, în exclusivitate pentru GSP.ro, despre situația tensionată prin care trece clubul alb-violet. Astăzi, Mihai Ianovschi, principalul din acte, a luat decizia de a-și da demisia, viitorul lui Prepeliță fiind la rândul său incert.

Înfrângerea cu FCU Craiova, 0-1, a redus drastic șansele lui FC Argeș de a accede în play-off, însă a provocat și izbucnirea unei adevărate rupturi în interiorul clubului. Mihai Ianovschi a fost primul care a cedat: „principalul” din acte și-a dat demisia, iar soarta lui Andrei Prepeliță ar putea fi, cât de curând, aceeași. În prealabil, primarul își exprimase în ședința de luni dorința ca ambii antrenori să plece de la echipă.

Până când rezultatele nu vor apărea, Gentea spune că Primăria nu va mai susține financiar echipa, amenințare la care edilul a mai recurs și în trecut.

Încă un „principal” din Liga 1 a demisionat, la 24 de ore după Laszlo Balint: „Ne-a șocat decizia, nu ne așteptam la așa ceva”
DEMISIE
Încă un „principal” din Liga 1 a demisionat, la 24 de ore după Laszlo Balint: „Ne-a șocat decizia, nu ne așteptam la așa ceva”

Cristian Gentea, pentru GSP: „Am crezut că Prepeliță și Ianovschi vor demisiona singuri”

„Sunt foarte nemulțumit, evident. Sunt nemulțumit de echipă, de tot staff-ul, nu doar de Mihai Ianovschi. Sunt nemulțumit de toată lumea. Vai de noi, nu jucăm nimic de șase-șapte etape! Am avut posibilități să urcăm pe locul 3, locul 4, dar degeaba. 

Văzând că nu sunt în stare, am crezut că vor demisiona singuri. Eu am fost pentru demitere alaltăieri, după meciul cu FCU Craiova. Inclusiv pentru demiterea lui Prepeliță! Bineînțeles, amândoi!”, a declarat Gentea, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Președintele Vlădoiu și Viorel Tudose, unul dintre sponsori, au fost cei care au insistat ca Prepeliță și Ianovschi să mai continue la echipă timp de trei etape, perioadă în care FC Argeș va da piept cu Academica Clinceni, Chindia și CS Mioveni. 

„Vlădoiu și domnul Viorel Tudorse au spus să le mai dăm o șansă, că nu e nimic pierdut, că să mai așteptăm trei meciuri. Mi-am văzut de treabă, mi-am dat acceptul, ce să fac? Oricum, primăria nu se mai implică cu nimic. La revedere cu implicarea financiară atâta timp cât ei își bat joc!”, a adăugat Gentea, în dialogul cu Gazeta Sporturilor. 

Gentea: „Ianovschi mi-a spus că sunt multe lucruri în club pe care nu le cunosc”

Gentea a comentat și plecarea de la echipă a lui Mihai Ianovschi, cel care n-a mai ținut cont de ultimatumul conducerii și a părăsit încă de acum clubul. 

„Astăzi, m-a sunat Mihai Ianovschi. Chiar l-am rugat să rămână, dacă așa am stabilit. Mi-a spus că vrea să aibă o discuție joi cu mine, să-mi spună el cum stau lucrurile la club. Mi-a zis că sunt multe lucruri pe care nu le cunosc. Dar n-a vrut să mai aștepte până joi, chiar dacă i-am zis să mai aștepte, că poate obțin 9 puncte din următoarele 3 meciuri”, a mărturisit Gentea. 

Situație explozivă la FC Argeș! Omul numărul 1 din club: „Am crezut că Prepeliță va pleca singur. Nu le mai dau niciun ban!”
Cristian Gentea

Prepeliță are posibilitatea să antreneze singur 30 zile, fără să aibă licența PRO. Dar nu e nicio problemă, știți că îl avem la echipa a doua pe Constantin Schumacher, care e angajat al clubului.

- Cristian Gentea, primar Pitești

Cristian Gentea: „N-am mai vorbit cu Mutu de un an”

Gentea spune că a alcătuit o listă cu posibili înlocuitori pentru Prepeliță, fără ca aceasta să conțină numele lui Adrian Mutu, așa cum s-a vehiculat.

Eu cu Adi Mutu n-am mai vorbit de un an. M-am gândit la el, vă dați seama, dar nu l-am luat în calcul acum. Am o listă, categoric. Dar echipa să ia nouă puncte din următoarele trei meciuri și vom discuta altfel apoi”, a încheiat Gentea. 

VIDEO Jean Vlădoiu, despre nemulțumirile primarului Gentea: „Mă bucură că pune presiune”

Citește și alte știri de actualitate: 

BREAKING NEWS Încă un „principal” din Liga 1 a demisionat, la 24 de ore după Laszlo Balint: „Ne-a șocat decizia, nu ne așteptam la așa ceva”

Ședință cu cărțile pe față la FC Argeș » Soarta lui Prepeliță, decisă: „Va trebui să luăm măsuri în consecință”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (55)
102251381817048
Marian Daniel Nedelcu  •  02 Februarie 2022, 14:28

Primarul in functie uita ca e acolo doar datorita incompetantei PNL si USR locale , iar acum se crede mai tare ca Dumnezeu .

113953684521037
Mihai Nistor  •  02 Februarie 2022, 11:05

Praf in ochi. Au facut blat unii fara sa stie altii. Si.au dat seama si gata scandalul. Prepelita ca orice pasare,cap sub pene. Ptr ciolan.

danut82
danut82  •  02 Februarie 2022, 10:12

ADEVARUL ESTE URMATORUL:au dat meciul lui Mititelu,unii au fost de acord altii nu.ASA a inceput cearta.Dumezeu are grija de toti!PANA LA CAPAT!

Vezi toate comentariile (55)
Comentează