FOTBAL  »  Superliga  »  DEMISIE

BREAKING NEWS Încă un „principal” din Liga 1 a demisionat, la 24 de ore după Laszlo Balint: „Ne-a șocat decizia, nu ne așteptam la așa ceva”

Mihai Ianovschi și-a dat demisia de la FC Argeș / Sursă foto: GSP
Mihai Ianovschi și-a dat demisia de la FC Argeș / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 01 februarie 2022 17:22 / Actualizat marti, 01 februarie 2022 19:25

După doar două etape din 2022, două dintre echipele de tradiție din Liga 1 trec prin schimbări drastice. Dacă Laszlo Balint și-a dat demisia de la UTA, fiind înlocuit deja cu Ionuț Badea, lucrurile sunt agitate și la FC Argeș. Mihai Ianovschi, „principalul” din acte, a plecat de la club!

Conducerea piteștenilor i-a băgat în ședință pe jucători după înfrângerea cu FCU Craiova, dar și pe antrenorii Prepeliță și Ianovschi. Ultimul, principal în acte, a luat decizia de a-și da demisia astăzi, în timp ce soarta lui Prepe depinde exclusiv de următoarele trei meciuri, cu Academica Clinceni, Chindia și CS Mioveni, notează site-ul criterii.ro

Ianovschi a fost instalat la FC Argeș în iarna lui 2020, când a venit în Trivale în același timp cu Andrei Prepeliță. De atunci, cei doi au stat neîntrerupt pe banca alb-violeților, în contextul în care Prepeliță nu deține licență PRO.

Situație explozivă la FC Argeș! Omul numărul 1 din club: „Am crezut că Prepeliță va pleca singur. Nu le mai dau niciun ban!”
FC ARGEȘ
Situație explozivă la FC Argeș! Omul numărul 1 din club: „Am crezut că Prepeliță va pleca singur. Nu le mai dau niciun ban!”

EXCLUSIV Jean Vlădoiu confirmă pentru GSP plecarea lui Ianovschi de la FC Argeș

Decizia l-a luat prin surprindere pe Jean Vlădoiu, președintele piteștenilor. Contactat de GSP, acesta și-a manifestat surprinderea vizavi de decizia lui Ianovschi. 

Este adevărat, Ianovschi și-a dat demisia. Întrebați-l pe el de ce, și pe mine m-a șocat decizia lui. Mă așteptam să continue. Mi-a zis ca n-a mai putut, că a cedat și nimic mai mult. Sunați-l și întrebați-l. A venit, ne-a mulțumit, în special mie, că eu l-am adus, l-a felicitat si pe Andrei Prepeliță pentru cum au colaborat, le-a mulțumit băieților. 

Sigur că nu mă simt confortabil în acest moment. Am aflat azi-dimineață și nu mă simt foarte bine de atunci. Nu mă așteptam să ia o asemenea decizie. 

Nu știu nimic despre Constantin Schumacher (n.r. antrenorul echipei secunde). E prea devreme să vorbim. Oricând e binevenit, oricând poate veni dacă va fi nevoie de licență. Problema e că a renunțat Mihai și nu înteleg de ce. Și eu și Andrei am fost alături de el și am făcut lucruri bune împreună. 

Nu e un moment plăcut, sigur, dar cu atât mai mult trebuie să dăm dovadă de unitate în aceste momente. Nu știu ce e în sufletul lui, cert e că ceva l-a determinat să ia acestă decizie. Îi urez mult succes în carieră. Mie îmi pare rău, am pierdut un om important pentru FC Argeș și fotbalul argeșean”, a declarat Vlădoiu. 

Încă un „principal” din Liga 1 a demisionat, la 24 de ore după Laszlo Balint: „Ne-a șocat decizia, nu ne așteptam la așa ceva”
Mihai Ianovschi / Sursă foto: GSP

FC Argeș și antrenorul Mihai Ianovschi au ajuns la un acord pentru încetarea colaborării pe cale amiabilă. Tehnicianul în vârstă de 46 de ani a fost instalat ca antrenor la clubul nostru în iarna anului 2020. FC Argeș îi mulțumește pentru munca depusă la Pitești și îi dorește mult succes în viitor.

- Comunicat FC Argeș 

Adrian Mutu la FC Argeș?

Adrian Mutu, fostul antrenor al celor de la FCU Craiova, se află pe lista celor de la FC Argeș, în cazul în care Andrei Prepeliță va fi demis de piteșteni.

Postul lui Prepeliță pe banca alb-violeților se clatină. FC Argeș ocupă locul 8, iar play-off-ul e tot mai departe de echipă. A pierdut contactul cu primele șase clasate, iar conducerea a convocat o ședință în miez de noapte, imediat după înfrângerea cu FCU Craiova.

Acolo s-a stabilit ca următoarele 3 partide să fie decisive pentru Prepeliță. Cu Academica Clinceni, Chindia și CS Mioveni echipa trebuie să obțină maximum de puncte, altfel Prepeliță va fi demis, conducerea avându-l pe listă pe Adrian Mutu. 

Astfel, Mutu ar reveni la Pitești, orașul său natal, unde a început fotbalul și a jucat până în ianuarie 1999, când a fost transferat de Dinamo.

Prepeliță este antrenorul echipei FC Argeș și va rămâne antrenorul echipei în perioada următoare. Din punctul meu de vedere, Prepeliță va rămâne antrenorul echipei.

- Jean Vlădoiu, președinte FC Argeș 

Jean Vlădoiu, despre nemulțumirile primarului Gentea: „Mă bucură că pune presiune”

Citește și alte știri de actualitate:

Ședință cu cărțile pe față la FC Argeș » Soarta lui Prepeliță, decisă: „Va trebui să luăm măsuri în consecință”

Adrian Mutu, aproape de revenirea în Liga 1 » Echipa la care este dorit antrenorul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
coco1987
coco1987  •  06 Februarie 2022, 10:21

In calitate de suporter Fc Arges sper sa castigam toate cele trei meciuri, pentru a il pastra pe antrenorul Prepelita care a facut o treaba foarte buna de cand a venit. Numai un om ce suferă de sindromul cultului personalitatii, cum este domnul Gentea, poate să se gândească la demiterea lui Prepelita in acest moment. Ce sa mai zicem de ideea unora, cum că Mutu ar fi mai potrivit? Pai Mutu n-a avut nici 2 la sută din rezultatele pe care le-a avut Prepelita pana acum. Cand Argesul castiga meci de meci si ajunsese la o jumatate de pas distanta de playoff in sezonul trecut, Prepelita si Ianovschi erau buni, nu e asa domnule Gentea?

thiamarcos
thiamarcos  •  02 Februarie 2022, 10:37
Postat de fcsbesteaua pe 01 Februarie 2022, 19:00

Pai care e Becali 1 care se crede patron pe banii cetatenilor?

Ce n-ai inteles, fratioare? Dupa pseudonimul tau, imi dau seama ca te-a ofuscat faptul ca am facut referire la Becali in mod negativ. N-o sa ma cert cu tine acum spunandu-ti ce parere au cei care nu sunt fani fcsb-isti despre Becali, te las cu pasiunea ta. Si fiindca am vaga impresie ca din cauza acestei pasiuni n-ai inteles ce vreau sa zic, iti explic cat mai pe intelesul tau: am vrut sa spun ca primarul ala se baga in toate treburile la club, el decide transferurile, el cere ca echipa sa joace intr-un anume fel, le spune antrenorilor ce sa faca si cum, ii ameninta pe antrenori ca ii demite daca nu se intampla nu stiu ce in etapa urmatoare, e pur si simplu de nesuportat in conditiile in care el e doar un politruc.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  01 Februarie 2022, 23:24

E pacat ca va lasati la mana aranjamentelor care se simt de la o posta....Argesul trebuiesa ia exemplul lui Dobrin cand se batea cu sistemul.... Hai FC Arges .!!!... aveti multi suporteri si in tara.... rupeti normele pentru ei....

Vezi toate comentariile (21)
Comentează