FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FARUL

Gică Hagi s-a declarat fericit, apoi a început șirul acuzațiilor: „Îmi dați și mie voie să vorbesc?! N-a fost penalty” » A lăudat un jucător + mesaj pentru Alibec

Gică Hagi a fost extrem de furios la finalul partidei dintre CS Universitatea Craiova și Farul, încheiată 1-1. Gică Hagi, managerul dobrogenilor, crede că „roșul” primit de Alibec a influențat desfășurarea partidei, dar l-a iertat pe atacant. +30   FOTO
Gică Hagi a fost extrem de furios la finalul partidei dintre CS Universitatea Craiova și Farul, încheiată 1-1. Gică Hagi, managerul dobrogenilor, crede că „roșul” primit de Alibec a influențat desfășurarea partidei, dar l-a iertat pe atacant.

Articol de - Publicat sambata, 13 mai 2023 23:52 / Actualizat duminica, 14 mai 2023 00:08

CS Universitatea Craiova și Farul au remizat, scor 1-1. Gică Hagi, managerul dobrogenilor, crede că „roșul” primit de Alibec a influențat desfășurarea partidei, dar l-a iertat pe atacant. 

Aici s-a jucat titlul? Alibec a luat „roșu” și e OUT până la finalul campionatului!
CSU CRAIOVA - FARUL
Aici s-a jucat titlul? Alibec a luat „roșu” și e OUT până la finalul campionatului!

Gică Hagi, după CS Universitatea Craiova - Farul 1-1

„Un punct, felicit echipa pentru tot ce am făcut. Știm să suferim, bravo nouă. Eu nu sunt supărat! Asta e. Știu că am întâlnit o echipă foarte bună, cu o sută de ocazii. 

Dar le-a avut cu om în plus și cu penalty care n-a fost, după cât mă pricep eu. A atins mingea, apoi a căzut Așa cred eu. Dacă greșesc, îmi pare rău. Dar îmi dați și mie voie să vorbesc? Am jucat și eu fotbal!

N-am cum să vorbesc în momentul de față despre ce va fi. Le-am zis, există presiune, tensiune, așa e când ești în față. Azi e important că suporterii au văzut un meci frumos, cu ritm, cu intensitate, cu jucători valoroși. 

Ne așteaptă două etape grele, vom vedea. Am avut oportunități, am pasat, am jucat. Scuzați-mă! Când am rămas cu un om în minus n-am mai avut ce să facem”, a spus Gică Hagi, la Orange Sport. 

Gică Hagi: „Alibec ne-a ajutat să ajungem aici, acum e rândul nostru”

Întrebat despre roșul inexplicabil primit de Alibec în prelungirile primei părți, Hagi a spus: „Cum i-am zis și în vestiar, el ne-a ajutat să ajungem aici. Noi trebuie să îl ajutăm etapa viitoare. Nu e ușor să joci cu un om în minus, sunt fericit pentru băieți”. 

Managerul Farului a lăudat prestația portarului Marian Aioani: „Când am ieșit campioni în 2017, portarul a avut contribuție importantă. Sperăm să îi dedicăm titlul lui Aioani acum. E un portar bun, are evoluții bune, dar nimeni nu vorbește despre el. Nu e în primii 3-4 portari din țară, nu? Joacă și cu piciorul, dar nu e bun, că e la Farul. Sunt alții mai buni...”.

VIDEO CU FAZA. Denis Alibec, „ROȘU” după un gest iresponsabil în Universitatea Craiova - Farul

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FOTO Fază de penalty analizată 5 minute la Craiova! Decizia luată de Kovacs și Chivulete

VIDEO Sabău și-a îndeplinit obiectivul, urmează bonusul! A rămas o singură necunoscută în lupta pentru salvare + Clasamentul ACUM

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
Karma
Karma  •  14 Mai 2023, 10:20

Sa primesti penalty cum a fost ala ratat de Alibec...si sa discuti de penaltiul primit de CSU ...NO COMMENT :))))

atthur
atthur  •  14 Mai 2023, 10:20
Postat de fc_zcsb_manita_manita pe 14 Mai 2023, 09:37

Ăia sunt FC FCSB, aka umiliții preliminariilor.

Iar tu,prostul de p-aci...!!!...

Karma
Karma  •  14 Mai 2023, 10:19
Postat de fc_zcsb_manita_manita pe 14 Mai 2023, 09:37

Ăia sunt FC FCSB, aka umiliții preliminariilor.

Poli Iasi-csa : 5-1 csa-FK Csíkszereda :0-4 Performanta in Second hand Liga :))))) Ca in cupele europene ....sunteti neinvinsi :))) Nici macar egal nu a facut cineva cu voi...ca asa se intampla cand le vezi doar la televizor :))))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează