FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Gică Hagi dezvăluie ce salariu are la Farul: „Cred că e cel mai mic din Liga 1” » Cum procedează cu jucătorii

Gică Hagi // FOTO: Imago
Gică Hagi // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 10 aprilie 2023 14:40 / Actualizat luni, 10 aprilie 2023 15:26

După Farul - Universitatea Craiova 3-2 și egalul dintre CFR Cluj și FCSB (1-1), trupa lui Gică Hagi s-a distanțat la 4 puncte de clujeni și la 5 de formația roș-albastră.

Gică Hagi, patron și manager tehnic la Farul, a vorbit despre lupta din play-off și șansele de a câștiga un nou titlu în Liga 1 și a făcut o dezvăluire surprinzătoare. „Regele” spune că și-a fixat un salariu lunar de 500 de euro. 

Se ridică din iarbă și învinge! Cum impresionează Farul în Superligă
FARUL
Se ridică din iarbă și învinge! Cum impresionează Farul în Superligă

Gică Hagi dezvăluie ce salariu are la Farul

„E un moment bun al nostru și trebuie să îl păstrăm. Și în primul rând, eu trebuie să fac lucrul acesta. Eu cu staff-ul meu trebui să-i facem pe jucători să fie puternici. Nu are cum să fie decisiv meciul cu FCSB. Totul se va juca în ultimele două etape”, a spus Gică Hagi, potrivit Fanatik

Ulterior, acesta a dat detalii despre situația financiară de la Farul.

„Eu sunt un antrenor care costă puțin. Cred că am salariul cel mai mic din prima ligă. Am 500 de euro pe lună. Așa că e ușor pentru conducere. Am însă bonusuri mai mari.

Și la jucători e la fel. Salariile sunt cât credem noi că putem să ducem, dar după aceea, prin bonusuri, vrem să motivăm jucătorul. Ei trebuie să arate că poate și performează, iar noi, clubul, performăm administrativ și trebuie să vină banii. Iar atunci când tu aduci bani, și noi putem să-ți dăm. Toți trebuie să pedaleze în aceeași direcție”, a adăugat Hagi.

Cum impresionează Farul în Superligă

După 3-2 cu Universitatea Craiova, Farul Constanța tocmai a bifat a 8-a etapă în această ediție în care, deși condusă pe tabelă, a revenit și n-a pierdut. Mai mult, în șase dintre runde, nu doar că a egalat, a și obținut victoria.

Un motiv important pentru care Farul este prima în Liga 1, principala favorită la titlu în actuala ediție? Echipa lui Gică Hagi a revenit de două ori în meciul de sâmbătă cu Universitatea Craiova, după ce adversarul a condus pe tabelă, a ratat și penalty, dar tot nu s-a lăsat, iar Larie, căpitanul formației, a adus din nou succesul formației sale, fiind decisiv de la punctul cu var.

Este și o consecință a stilului Gică Hagi și a presiunii impuse de antrenor, lucru confirmat atât de „Rege", cât și de elevii săi. Citește totul în Gazeta Sporturilor. 

VIDEO | Gică Hagi, conferință de presă după victoria cu CSU Craiova: „Suntem pe drumul cel bun”

Citește și: 

Ilie Dumitrescu, reverențe în fața lui Gică Hagi, după victoria obținută în fața Craiovei: „Are ochi! E singurul manager din România”

Hagi e mândru: „Extraordinari toți, dar cu el pe teren suntem puternici!” + „Acum vreau să stau cu soția, să mănânc bine” :D

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Adrian Mititelu acuză o conspirație la retrogradare: „Au vrut să pună mâna pe jucători la preț de «dumping»”
Superliga
Adrian Mititelu acuză o conspirație la retrogradare: „Au vrut să pună mâna pe jucători la preț de «dumping»”
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
Superliga
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (4)
soimiisibiu
soimiisibiu  •  10 Aprilie 2023, 19:50

Și profitul cine îl încasează? Impozitul pe profit parca e mai mic decât toate taxele care întra în salariu!!!

gimiskutze
gimiskutze  •  10 Aprilie 2023, 19:24
Postat de ionescugeorge77 pe 10 Aprilie 2023, 17:52

...de ce trebuie sa ai salariu ?...daca bagi banii tai in club ...

Pentru ca este si 'angajat' deci nu poate avea salar zero. Este o chestie legala...poate avea salar 1 euro sau 20 mii sau cit vrea el sa isi puna dar trebuie sa fie o cifra acolo.

gimiskutze
gimiskutze  •  10 Aprilie 2023, 19:22

"Ei trebuie să arate că poate..." :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează