FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi scoate la lumină un detaliu extraordinar: "Viitorul e la egalitate cu Barcelona și e mai bună decât Ajax"

Articol de - Publicat vineri, 18 mai 2018 19:13

Gică Hagi a vorbit astăzi într-o conferință de presă despre faptul că echipa sa e la egalitate cu Barcelona și peste Ajax din punct de vedere al jucătorilor din propria academie cu care a câștigat un campionat.

"Ce importanţă are Viitorul sau unde a ajuns Viitorul? Echipele cele mai bune din campionat au jucători de la Viitorul. Cei mai tineri, ca să nu spunem printre cei mai buni. Că vorbim de Steaua, că vorbim de Craiova, CFR Cluj sau noi, care producem în continuare jucători foarte buni. Este o realitate şi ne bucură enorm că am muncit bine în aceşti 8 ani. Nu ştiu câţi au produs atâţia jucători câţi am produs eu în 8 ani, jucători care au debutat în Liga 1. Mulţi, care o să ajungă departe.

Am ajuns la un nivel la care am văzut foarte rar sau foarte vag ca media şi cei care au în un rol în a crea opinie publică să vorbească despre acea mare performanţă realizată de Viitorul. Să fie campioană României cu un procent de jucători formaţi în propria Academie de 57,7%, la egalitate cu Barcelona şi mai bună decât Ajax", a declarat Hagi.

Inside World Football a făcut o analiză a campioanelor din perioada 2009-2017 și a rezultat că Viitorul împarte prima poziție cu Barcelona în ceea ce privește numărul fotbaliștilor din propria academie cu care au luat campionatul.

32854339 978677212308736 3044364933568397312 n

"Regele" a continuat apoi să se plângă de faptul că media nu-i promovează îndeajuns echipa: "Nimeni în România nu a făcut o emisiune în care să se vorbească despre jucătorii formaţi, despre câţi am făcut şi câţi am dat. Probabil că nu există interes mare pentru Viitorul, pentru Constanţa. Există interes să promovăm pe alţii, nu pe Viitorul, care face o muncă nemaipomenită. Când ajungi la această performanţă care este unică şi nu o bagă nimeni în seamă sau este foarte puţin comentată, îmi dă foarte mult de gândit".

"Ce a făcut Hagi în ultimii 10 ani? Fost mare sportiv al României. Ce a făcut, ce a muncit? Nu contează! Contează alte lucruri, care sunt mai puţin importante. Eu zic că trebuie să începem să vorbim despre performanţe, despre cine are rezultate. Să fie daţi exemplu, să fie scoşi în faţă, pentru că se creează ambiţii, orgoliile, poate îi împing pe ceilalţi să devină mai buni decât ei. Am construit tineri foarte buni şi mă mândresc cu acest lucru. Am muncit foarte mult. Să-mi cer scuze că am făcut o Academie care a devenit principalul partener al echipelor naţionale? Vorbesc faptele!" Gică Hagi

Citește și: Hagi, specialist în conferințe incendiare! S-a dezlănțuit din nou azi: "Uitați-vă la mine în CV și vedeți ce am făcut! E un semn de întrebare dacă am ajuns să-mi cer scuze"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
sexilian
sexilian  •  19 Mai 2018, 21:36

un om marunt cu un stang ,in rest unul care aduna LANTISOARE de pe gazon,un bufon,,,,,,,

gtn5
gtn5  •  19 Mai 2018, 18:14

o iei razna ,in mintea ta daca viitorul e peste aceste echipe si tu ca antrenor esti peste,de aceia nu te cauta nici din china,arabia sau macar neamurile tale turcaletii,esti prea bun ca antrenor si nu au jucatorii pe care sa-i antrenezi tu,esti din ce in ce mai penibil,imbatranesti urat.

bazileon
bazileon  •  19 Mai 2018, 13:42
Postat de steaua1986forever pe 19 Mai 2018, 13:22

Alexandru Xenopol, eu nu imi aduc aminte sa isi zica vreodata Hagi "rege". Aaa, ca i-au zis unii prin niste ziare? Aia e altceva stimabile, inseamna ca ai o intelegere extrem de limitata asupra a ce se intampla in jurul tau. In rest, nu vad de ce "Hagi e o rusine ca om" iar tu est un model. Ca ti-ai pus steagul la fb? Sau ce alte "realizari" ai tu asa mari ca om?

Nu e.vorba cai-au spus altii, el chiar se crede. Vrea statuie. Crede ca tot ce spune e irefutabil: chiar nu vezi? Iar "Academia" e doar o masina de facut bani.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează
Close