FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB 3-2

VIDEO Gică Hagi, anunț triumfal în conferință: „Se naște ceva de nivel mare! A fost o duminică perfectă” + „Ilie, na, că tot ca mine am făcut-o!”

Articol de , , , , - Publicat luni, 22 mai 2023 00:53 / Actualizat luni, 22 mai 2023 10:39

Farul a învins-o pe FCSB, scor 3-2, și a cucerit al doilea titlu din istorie. Gică Hagi a sărbătorit în stil mare. 

VIDEO. Gică Hagi, conferință de campion: „Se naște ceva de nivel mare”

„Orice titlu, orice performanță are frumusețea ei. Toată Constanța, toată Dobrogea e fericită acum. Se naște ceva de nivel mare aici! Toată lumea din club, toți am jucat fotbal. Avem conducere bună, încercăm să ne facem treaba.

Tot ce am realizat este meritul jucătorilor, noi doar am planificat. La asta cred că ne pricepem bine.

Suntem în Europa și trebuie să ne gândim bine la acest lucru. Trebuie să găsim resurse, să ne gândim bine la intrări și la ieșiri. Trebuie să fim mult mai buni anul viitor.

Așa i-am zis lui Larie anul trecut, când mai călcam strâmb. I-am zis că voi curața vestiarul și voi face unul mai bun, care să se bată la campionat. Eu chiar sunt conectat. 

Noi suntem prima campioană din istoria României, prima ever, care nu mai facem cantonament. Noi stăm acasă, venim la meci. 

+14 FOTO

Hagi: „Prima campioană ever care nu mai face cantonament. llie, na, că am făcut-o tot ca mine!”

llie, na, că am făcut-o tot ca mine! Cu Ilie Dumitrescu vorbesc. Venim în ziua meciului, facem program împreună. Acum pot să zic că am făcut o mișcare curajoasă, să nu zic riscantă”, a spus Gică Hagi în conferința de presă. 

E duminica cea mai frumoasă din viața mea. Nu s-a mai întâmplat vreodată. Ianis să marcheze după cât a suferit un an... era fericit. Am vorbit cu el, mi-a zis să facem și noi ceva frumos. A fost o duminică perfectă
- Gică Hagi

Gică Hagi, imediat după titlul cucerit de Farul 

„Cele mai bune echipe, ambele în formă, un fotbal bun. Ne-am dorit fotbal, niciuna nu s-a apărat. Am dovedit că merităm să fim campioni, am întors rezultate cu formații foarte bune. Știam că publicul ne împinge pe toți. E o zi frumoasă, o vom pune în ramă!

Am crezut tot timpul în noi, ne-am apărat bine, am ieșit bine cu mingea. Am avut de toate azi, chiar dacă am început prost. Avem cele mai multe victorii, cele mai puține înfrângeri. Bravo lor, fotbaliștilor!”, a declarat Gică Hagi la Prima Sport.

Întrebat de ce a mers la vestiare imediat după meci, Hagi a spus: „Am lăsat jucătorii, ei sunt artiștii. Noi doar planificăm, trebuie să stăm puțin mai în spate”.

VIDEO CU GOLUL. Mateus Barbosa, lovitură de cap pentru 1-2 în Farul - FCSB

VIDEO CU GOLUL. Adrian Șut, execuție în forță pentru 0-1 în Farul - FCSB

Citește și alte știri despre Farul - FCSB:

Nu s-a văzut la TV » 5 momente surprinse înainte de Farul - FCSB: fotbalistul venit în cârje la interviuri
FARUL - FCSB
Nu s-a văzut la TV » 5 momente surprinse înainte de Farul - FCSB: fotbalistul venit în cârje la interviuri
Imaginea serii la Ovidiu » Ce i-a scris un spectator lui Becali: „Bre Nea Gigi, nu uita”
FARUL - FCSB
Imaginea serii la Ovidiu » Ce i-a scris un spectator lui Becali: „Bre Nea Gigi, nu uita”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
turbozero
turbozero  •  23 Mai 2023, 10:03
Postat de Mihai043 pe 22 Mai 2023, 10:13

Genk nu e Silkeborg, totuși.

gent nu genk sunt 2 cluburi diferite

Amiralul2022
Amiralul2022  •  22 Mai 2023, 19:27

Felicitări, Gică Hagi, felicitări, Farul ! Dar, totuși, e primul titlu sau al doilea ? Știm povestea cu Viitorul etc, dar vorbim de Farul, care a preluat palmaresul fostei echipe Farul, nu ?

VAR___
VAR___  •  22 Mai 2023, 11:39
Postat de ortega pe 22 Mai 2023, 11:07

Da ! Singurii care nu au trecut nici un tur în Europa ... Pardon , adevărata echipă a Constanței a trecut chinuit de miște bucătari maltezi acum 50 de ani ... Atâta triumfalism pentru o echipă care o să ia cel puțin 8 goluri în primul tur preliminar în Europa ? Acolo se va vedea ce mare antrenor e agramatul ...

Cum inghit unii cu galme :)))) Daca vor lua 8 , asa cum pizma din tine vorbeste , se va putea spune ca au facut progrese fata de unii care au luat 10!!!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează