FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Trei echipe pe urmele lui Gică Hagi! Ce cluburi au făcut oferte

Articol de GSP - Publicat luni, 01 martie 2021 11:51 / Actualizat luni, 01 martie 2021 12:06

Cristian Bivolaru, directorul general de la Viitorul, a vorbit despre Gică Hagi și a dezvăluit ce oferta a avut acesta după ce a renunțat la funcția de antrenor al echipei din Ovidiu.

Potrivit oficialului de la Viitorul, Hagi (56 de ani) a fost ofertat de mai multe echipe din Turcia și Rusia, dar și de ȚSK Sofia, însă „Regele” le-a refuzat pe toate, nedorind să preia o echipă în timpul sezonului.

„Au fost discuții vara trecută, au apărut variante şi după începerea noului sezon. Unele erau interesante. Era vorba despre ŢSKA Sofia. A mai avut o ofertă din Rusia, una din Turcia, prima ligă. 

Răspunsul pentru toate a fost același «Gică Hagi evită să preia o echipă în desfășurarea campionatului». Dorește un proiect pe termen lung, care să-l motiveze, cu un club care să aibă posibilitățile sportive şi materiale de a fi competitiv la nivel european, nu doar pe plan intern.

Nu ar fi dat curs ofertei din Turcia. Nu mai vrea să repete greșelile din trecut. Vrea să ştie exact pe ce merge, să răspundă pentru jucătorii pe care-i alege”, a spus Bivolaru la Look Sport+.

Hagi a renunțat să mai fie antrenorul Viitorului în august 2020. A mai antrenat naționala României, Bursaspor, Galatasaray, Poli Timișoara și FCSB. 

VIDEO Suma colosală investită de Gică Hagi în Viitorul și în Academie

Citește mai multe știri despre Viitorul: 

Salariu fabulos la Viitorul! Gică Hagi a spart puşculiţa pentru un fotbalist

Gică Popescu, două mesaje clare pentru Răzvan Burleanu: „Ar fi timpul să facem asta”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  01 Martie 2021, 23:14

Hagi va ajunge la Nationala ! El cunoaste cel mai bine jucatorii momentului din Romania ! Radoi va claca in urmatoarele meciuri ....nu are clasa si nici Noroc ! Un selectioner are nevoie si de Noroc ! Haide Gica ! Romania te asteapta !

 •  01 Martie 2021, 19:08

Vrei să ai un *** ? Disccuție cu persoane cu ace1eași interese - www︎.︎Habebty︆.︆com

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

piet
piet  •  01 Martie 2021, 17:28

Hahaha TSKA SOFIA ,BANDIRMASPOR SI ARIPILE SOVIETELOR ?????ce mai ne da sangele pe nas!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează