FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi ar pregăti o mutare spectaculoasă în fotbalul românesc. Anunţ în direct: „E o bombă pentru el”

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 mai 2021 09:49 / Actualizat sambata, 15 mai 2021 14:10

 Gică Hagi ar pregăti o mutare spectaculoasă în fotbalul românesc. Echipa sa, Viitorul, ar putea fuziona cu Farul.

„Regele” a jucat la echipa din Constanța între 1982 și 1983, iar acum ar avea de gând să preia clubul. Vineri seară, la Digisport s-a anuntat că s-ar pune la cale o fuziune între Viitorul și Farul Constanța, club patronat în prezent de Ciprian Marica.

Gică Hagi ar prelua Farul

Am auzit că ar fi foarte posibil că Marica să renunțe la Farul Constanța și e foarte posibil ca Hagi să preia Farul într-o fuziune cu Viitorul Constanța. Nu e imposibil să se întâmple asta într-un viitor nu foarte îndepărtat! 

E perfect verosimil, din punctul meu de vedere. S-ar implica și autoritățile. E o bombă și pentru Hagi, dar și pentru sufletul lui. Dacă se face, Farul ar fi un un nume uriaș. Ar veni și autoritățile, dar și mediul privat lângă el”, a spus Decebal Rădulescu la emisiunea „Digi Sport Special”.

Gică Hagi, investiții masive la Viitorul și „Academia Gheorghe Hagi”

În decembrie, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, Gică Hagi vorbea despre strategia sa și investițiile făcute în fotbal.

„Strategia și obiectivul nostru sunt să devenim cei mai buni. Ăsta e primul aspect și asta e mentalitatea mea, de aici plec, de aici construiesc. Mie îmi place să lucrez pe termen mediu și lung, nu de azi pe mâine. De azi pe mâine e doar dezbatere. 

Doar în timp proiectele stau în picioare, iar finalitatea este să devin cel mai bun. Eu de când m-am născut mi-a plăcut să devin cel mai bun. Iar acest proiect mare ai nevoie de timp, de tineri și de foarte mult talent.â

Fotbalul mi-a dat totul, iar tot ce am e datorită lui. Am încercat să dau înapoi la fel de mult cât mi-a dat el mie. Niciodată nu e prea mult... Bugetul Academiei pe an este de un milion de euro. Deci doar pe cheltuieli avem zece milioane de euro investiți. Baza sportivă în totalitate a mai constat alte zece milioane!”, declara Gică Hagi.

VIDEO Gică Hagi, mesaj clar pentru șefii FRF: „Să fim cinstiți! Avem jucători, câte doi pe post, care pot fi chemați la echipa mare”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Jucătorul care n-a rezistat la Viitorul decât două luni: „E greu să lucrezi cu Hagi!”

Gică Hagi, propus la națională: „Am vorbit cu Burleanu. Se va întoarce!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
bodystyle74
bodystyle74  •  15 Mai 2021, 11:01

O academie mare presupune o arie de selectie mare adica dincolo de ce ofera romania.Sistem de scouting puternic care sa extinda selectia in america de sud si africa. Astia sunt genul de jucatori care se cauta in europa nu jucatori romani. Un senegalez de 18 ani de la ultima clasata din franta, titular fiind, are o cota mai mare decat un jucator roman de aceeasi varsta, titular la prima clasata din romania. Nu mai vorbesc de brazilieni si argentinieni. Iar referitor la hagi si fuziunea lui cu farul , acelasi gazetar, acum 1an,si tot cu titlul de zvon ,lansa stirea ca daca csa steaua ajunge in liga2 si castiga in instanta si palmaresul viitorul va fuziona cu csa sub denumirea de steaua in schimbul unei cote parte de profit anual.

reteleanu
reteleanu  •  15 Mai 2021, 10:41

nume, stadion si fani, istorie... ar fi pasul firesc.

4413192018706888
Dragan Turcin  •  15 Mai 2021, 10:40

Marele Hagi, marele blatist. Acum nu zici nimic, după meciul cu Chindia.La fel în primul sezon în liga 2, Fcsb-Viitorul 2-5 a fost cel mai curat meci. Dacă se întâmpla împotriva lui, era vai și amar, dar acum totul e corect. A fost mare jucător, dar și mare blatist. Rușine!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează