FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Jucătorul care n-a rezistat la Viitorul decât două luni: „E greu să lucrezi cu Hagi!”

Ovidiu Herea (36 de ani, mijlocaș ofensiv) a vorbit despre perioada nefastă petrecută la Viitorul.
Ovidiu Herea (36 de ani, mijlocaș ofensiv) a vorbit despre perioada nefastă petrecută la Viitorul.

Articol de GSP - Publicat joi, 06 mai 2021 15:08 / Actualizat joi, 06 mai 2021 15:20

Ovidiu Herea (36 de ani, mijlocaș ofensiv) a vorbit despre perioada nefastă petrecută la Viitorul.

  • Herea a fost transferat de Viitorul în 2017, însă jucătorul n-a rezistat decât 7 partide la dobrogeni. Ulterior, Gică Hagi, antrenor-patron la acea vreme, a renunțat la serviciile sale.
  • Din 2019, Ovidiu Herea este fotbalistul celor de la Metaloglobus (Liga 2).

Ovidiu Herea: „E greu să lucrezi cu Gică Hagi”

„Cei de la Viitorul și-au dorit să se bazeze pe jucători tineri. Eram conştient de ce se întâmplase şi în trecut la Viitorul. Foarte greu s-au adaptat fotbaliștii cu experienţă, au stat foarte puţin la Viitorul. Este o academie care se bazează pe jucători tineri, iar eu ştiam lucrul ăsta. Dar mi-a plăcut să risc în viaţă. 

E destul de greu să lucrezi cu Gică Hagi. Este un antrenor foarte exigent, un antrenor care aşteaptă de la jucătorii săi să facă ce a făcut el ca fotbalist. Şi este foarte greu. Poate de asta nici nu s-a înţeles foarte bine cu jucătorii cu experienţă. Pentru că le cerea foarte mult, ei poate nu se puteau exprima aşa cum el îşi dorea”, a declarat Herea pentru Look Sport.

Jucătorul care n-a rezistat la Viitorul decât două luni: „E greu să lucrezi cu Hagi!”
Herea n-a rezistat decât două luni la Viitorul, la începutul sezonului 2017-2018

Gică Hagi, despre jucătorii care l-au fermecat: „Maradona a fost un Dumnezeu pe pământ! Maldini era incredibil, nu puteam să trec de el”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gigi Becali și FCSB, reclamate de FRF și CCA! 4 dosare la Comisia de Disciplină după izbucnirile omului de afaceri

Cum vede un dublu campion cu FCSB lupta la titlu: „E ciudată” + „Ei au un avantaj”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  07 Mai 2021, 11:05

Hagi trebuie sa ia Brescia din serie B si sa faca din ea Atalanta !!! Sau ceva similar ! la Coruna si sa faca din ea Atletico de Madrid ! Apoi va defila la marile Cluburi ca Bufonul de Mourinho !

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  07 Mai 2021, 09:41

ce posesie si pase fara preluarea facea Viitorul cand a luat titlul....zici ca acum au uitat fotbalul si se adapteaza la adversari......pai trebuie sa domini daca doresti sa fii numarul 1 !

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  07 Mai 2021, 09:37

Hagi a pornit pe drum bun , dar acum l-a urma le-a acordat strainilor prea mare importanta ! Romanii iubesc Viitorul chiar pentru tinerii care pot sa rasara la orice meci ! Si din ei rasar talentele...Tsomou, Jo santos, Pedroso, Fernandes, Eric de Oliveira...zici ca Viitorul e azilul de la Ovidiu.....la umbra lor nu mai rasare nimic romanesc!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează