FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

EXCLUSIV Gică Hagi explică disputa cu Răzvan Lucescu: „Am exagerat eu? El a greșit. Cu ce spune, bagă râcă”

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de , - Publicat luni, 08 iulie 2019 16:37

Gică Hagi, managerul tehnic al celor de la Viitorul, a acorudat un interviu Gazetei Sporturilor și a vorbit despre schimbul de replici pe care l-a avut cu Răzvan Lucescu.

  • Context:  Răzvan Lucescu a declarat că „doar 5-6 jucători din actuala generație de la U21 vor forma un nucleu și la naționala mare”. Gică Hagi i-a replicat dur după meciul cu Franța: „Să ia lecții de la taică-su sau să meargă la școala de antrenori! Probabil că el nu ştie ce înseamnă să construieşti o generaţie, să lucrezi cu copii.” (Detalii AICI)

„Am exagerat eu? El a pronunțat un număr de jucători care vor ajunge în naționala mare, din lotul de la Euro sub 21 de ani. A greșit! E vorba despre o generație, nimeni nu poate să spună câți vor ajunge la națională! Chiar dacă nea Mircea a încercat să-l apere... E normal, e băiatul lui.

În toată istoria fotbalului vorbim despre generații: generațiile anilor '70, '80, '90. Nu despre câțiva jucători, cum a zis el! Un fotbalist poate să facă diferența, dar echipa câștigă trofee! Îl apără nea Mircea, dar Răzvan a greșit. Când tu spui un număr de jucători care vor ajunge mari dintr-o generație întreagă, deja bagi râcă!”, a declarat Gică Hagi pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și:

Gică Hagi continuă să critice UEFA, care obligă campioana României să treacă 4 tururi preliminare până în grupele Ligii Campionilor: „Din creion, ne-a sărăcit și i-a îmbogățit pe alții”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
929371553813840
Robin Gene  •  08 Iulie 2019, 20:27

Gică Hagi,eşti prost crescut!.... Ar fi bine sa se faca un sondaj de opinie online,cu întrebarea,"Cine a greşit,Răzvan sau Hagi!.Să vadă o țară întreagă cine este Hagi şi poate se trezeste la realitate si Gică!.

chromophobia
chromophobia  •  08 Iulie 2019, 19:15

Bai oameni buni.Nationala mare arata bine cu Contra.Insa se vede clar ca trebuie o schimbare la selectii.Nu toti fotbalistii convocati de Contra sunt luptatori precum el!Maxim,Grozav,Stanciu,D.Grigore,Keseru(chiar daca e golgeterul).Trebuie chemati mai multi de 6 cati spune R.Lucescu,in afara de cei care i-a mai chemat.Nedelcearu trebuie sa fie titular langa Sapunaru care e aproape de retragere.Cicaldau titular!

sharpe
sharpe  •  08 Iulie 2019, 18:36

Declarația lui Răzvan este muuuuult mai aproape de adevăr, Hagi se umple de penibil când face astfel declarații.... Asa cum greșește și Gica Popescu când spune da Ianis are șanse în Rusia, Rusia e un campionat greu, un campionat dur, cu temperaturi ridicate, dar nu poți să-ți dai cu părerea ca ei sunt deștepți și le știu pe toate...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează