FOTBAL  »  Superliga  »  MIHALI, SALVAT DE DINU

Gică Mihali a depăşit cel mai greu moment alături de Cornel Dinu: "Mister mi-a salvat viaţa!"

Gică Mihali a jucat 7 ani pentru Dinamo
Gică Mihali a jucat 7 ani pentru Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 24 septembrie 2011 09:52

Fostul fotbalist al lui Dinamo, Gheorghe Mihali, povesteşte cum a fost la un pas de moarte şi salvat de Cornel Dinu. În 2000, cînd juca pentru cîini, Mihali, care avea o afecţiune la colon, a fost dus de "Procuror" de urgenţă la spital, unde l-a operat Sorin Oprescu

"După un meci la Oneşti, a început să-mi fie foarte rău. A doua zi aveam refacere şi după două ture de stadion îmi venea să cad din picioare. Cornel Dinu, antrenorul nostru, m-a văzut şi m-a întrebat ce e cu mine. „Gică eşti galben! Hai repede la spital", a spus Mihali pentru Adevărul.

Fostul fundaş al naţionalei povesteşte cît de gravă era starea sa de sănătate la acel moment:

"Cornel Dinu abia după ce m-am refăcut, mi-a spus dialogul dintre ei. Doctorul Oprescu se mira de ce am stat atît de mult în starea aceea. „Poţi să-i faci parastasul!", i-a spus. Aveam hemoglobina 6, iar minimum era 13 grame la 100 de mililitri. Aveam „scaun cu sînge", de fapt aveam o afecţiune gravă a colonului... M-a operat de urgenţă. Mister a stat lîngă mine toată noaptea. Am mai jucat după aceea doi-trei ani şi gata. Cornel Dinu mi-a salvat viaţa!".

Ultima oară, Gică Mihali a fost secundul lui Ion Marin la Al Etiffaq.

7 sezoane a jucat Mihali pentru Dinamo, unde a cîştigat 2 titluri şi 2 cupe

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
lohmann
lohmann  •  25 Septembrie 2011, 20:49

Eu zic ca,de cand a pus ghetele in cui,Dinu trebuia sa antreneze pe Dinamo fara intrerupere,indiferent de lot si rezultate...E singurul lucru pe care il reprosez !

tase_doru
tase_doru  •  24 Septembrie 2011, 13:45

Un jucator exceptional ,devotat clubului ,multa sanatate si casa de piatra fiului.Daca Dinamo ar fi avut acum jucatori precum Dinu,Marin,Andone sau Haldan era bine.Dar cu aceasta conducere pusa doar pe profit(Badea) ,se duce la .......Cu jucatori actuali ,care se gandesc sa plece cat mai repede afara si cu profitori de pe langa ei (impresari),Dinamo nu are nici o sansa sa faca performanta.

cristias26
cristias26  •  24 Septembrie 2011, 13:00

Este un om de mare valoare. Respect domnule Dinu,multa sanatate si casa de piatra la fiu

Vezi toate comentariile (5)
Comentează