FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

EXCLUSIV // VIDEO Un nume important din fotbalul românesc nu s-a mai abținut » Discurs furibund la adresa lui Alin Petrache: „Ți-a dat tac-tu stadionul ție? N-ai dat 5 bani și ești proprietar?”

Situația de pe „Arcul de Triumf” continuă să nască polemici / foto: GSP
Situația de pe „Arcul de Triumf” continuă să nască polemici / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 octombrie 2022 17:20 / Actualizat sambata, 08 octombrie 2022 17:45

Gheorghe Mihali (56 de ani), fost fotbalist important la Dinamo și membru al „Generației de Aur”, a fost protagonistul unui discurs extrem de dur la adresa lui Alin Petrache, omul din fruntea Federației Române de Rugby.

Enervat din cauza refuzurilor repetate primite de Dinamo sau FCSB în dorința lor de a juca pe „Arcul de Triumf”, Gică Mihali l-a taxat pe Alin Petrache, pe care-l consideră vinovat pentru situația în continuare incertă a arenei de lângă Mănăstirea Cașin.

Dinamo, pe Arcul de Triumf? Ce spune Alin Petrache, după ce stadionul a fost dat în folosința Federației de Rugby: „Să ne gândim și la gazon...”
DINAMO
Dinamo, pe Arcul de Triumf? Ce spune Alin Petrache, după ce stadionul a fost dat în folosința Federației de Rugby: „Să ne gândim și la gazon...”

Gică Mihali, discurs furibund la adresa lui Alin Petrache: „N-ai dat 5 bani, cum poți să te declari proprietar?”

„Nu există un om în țara asta care să spună: «Ați făcut voi, Federația de Rugby, terenul ăsta? Cine l-a făcut? S-a făcut datorită cui?». Datorită Campionatului European, datorită oamenilor! Nu l-ai făcut tu, Federația. 

N-ai dat 5 bani, cum poți să te declari proprietar? Cine ești tu, bă, băiatule? (...) Până să se facă stadionul ăsta, Federația de Rugby unde și-a jucat meciurile? Pe stadioanele de fotbal! Dacă le spuneau și cei de la fotbal să nu intre rugby-ul pe terenurile lor? A fost bine că au fost peste tot primiți. Au jucat meciuri și pe stadionul Dinamo. 

Nu înțeleg siguranța cu care apare la televizor și spune că acolo nu poate să intre nimeni. Sunt uimit, jur. Nu se poate! Parcă ar fi al lui... Ți-a dat tac-tu stadionul ție, să nu joace nimeni acolo? Vă dați seama ce interese sunt în spate?”, a „tunat” Gică Mihali, la GSP Live. 

Cum e și în partea cealaltă, la CSA Steaua...cum e posibil să puneți proprietate pe stadioane și să nu mai dați voie absolut nimănui să intre? Cine sunteți voi, mă? Ce-i țara asta? Nu mai există reguli, nu mai există nimic?

- Gică Mihali, fost internațional

Zilele trecute, Alin Petrache a spus că Dinamo va putea juca pe arena Arcul de Triumf „atunci când programul competițional o va permite”.

Un nume important din fotbalul românesc nu s-a mai abținut » Discurs furibund la adresa lui Alin Petrache: „Ți-a dat tac-tu stadionul ție? N-ai dat 5 bani și ești proprietar?”
Alin Petrache / Sursă foto: GSP

Stadionul „Arcul de Triumf” e gata pentru preluare

Membrii Adunării Generale a Federaţiei Române de Rugby au votat, săptămâna aceasta, în unanimitate, pentru preluarea stadionului Arcul de Triumf în folosinţă gratuită pentru 49 de ani

„Era un lucru care trebuia să se împlinească, iar ceea ce s-a întâmplat e o normalitate. Avem o întârziere de ceva timp, dar cred că înseamnă pentru noi extrem de mult. Şi înseamnă o casă unde echipele naţionale să se poată pregăti şi, mai ales, echipa naţională, care, iată, este singura care va participa la un campionat mondial”, a spus Alin Petrache, președintele FRR

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a anunțat că nu vor ceda fără a fi luate în calcul şi celelalte obiective din cadrul complexului sportiv, cum ar fi spaţiile de cazare, centrul de recuperare a sportivilor, terenurile de tenis şi, parţial, parcarea.

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Timişoara e fruncea ruşinii! Ce se întâmplă cu stadionul „Dan Păltinișanu” + Plan pentru noua arenă

FOTO Încă un OZN alb-albastru în Liga 1: „Orașul merită din plin acest stadion!” » Au apărut primele imagini cu viitoarea arenă

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (69)
istet10
istet10  •  14 Octombrie 2022, 17:17
Postat de Cronos666 pe 14 Octombrie 2022, 17:02

Confirmi ceea ce am spus. Nici injuraturi mai elevate, ce nu pot fi cenzurate nu ai in vocabular.

Pramatie esti tu, nesimtitule.

istet10
istet10  •  14 Octombrie 2022, 17:14
Postat de Cronos666 pe 14 Octombrie 2022, 17:02

Confirmi ceea ce am spus. Nici injuraturi mai elevate, ce nu pot fi cenzurate nu ai in vocabular.

Esti un prostalau ignorant. Pramatie.

Cronos666
Cronos666  •  14 Octombrie 2022, 17:02
Postat de istet10 pe 14 Octombrie 2022, 16:22

***

Confirmi ceea ce am spus. Nici injuraturi mai elevate, ce nu pot fi cenzurate nu ai in vocabular.

Vezi toate comentariile (69)
Comentează