FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Gică Mihali, răbufnire la adresa „dictaturii” fotbaliştilor: „La noi, jucătorul vorbește cu patronul și președintele și gata!”

Gică Mihali a răbufnit la adresa „dictaturii” fotbaliştilor
Gică Mihali a răbufnit la adresa „dictaturii” fotbaliştilor

Articol de GSP - Publicat luni, 31 august 2020 16:11 / Actualizat luni, 31 august 2020 16:37

Invitat la GSP Live, Gică Mihali (54 de ani), antrenor secund la Dinamo în mandatul lui Adrian Mihalcea, a abordat subiectul „dictaturii” jucătorilor de fotbal. De asemenea, a rememorat o discuție purtată cu Mircea Sandu (67), fostul șef al FRF.

- E greu de lucrat cu fotbalistul român tânăr?
- Nu, îmi plac mult tinerii. Problema la mine e alta. Să se termine odată cu dictatura fotbaliștilor! Cred că e peste tot în fotbalul românesc, poate mai puțin la CFR Cluj. Peste tot sunt doi-trei care se cred ei zmei și fac ei ce fac. Hotărăsc soarta antrenorilor, hotărăsc soarta multor oameni, apoi vin și declară că au libertate mai mare cu următorul antrenor. La noi, jucătorul vorbește cu patronul și președintele și gata! Eu, în Franța, am așteptat o săptămână să vorbesc cu președintele când am vrut să plec.

Mihali: „Mircea Sandu mi-a zis așa”

- Cum vedeți cariera dumneavoastră de antrenor acum, la 54 de ani?
- Dacă rămâneam în Franța, aș fi avut un post asigurat la fostul meu club. Așa, m-am chinuit aici. Am mers la federație, antrenor secund cu Ilie Dumitrescu. Și acolo am făcut o alegere proastă. După doi ani la FRF, nu mă deranja nimic, învățam multe, m-a sunat Lupescu să merg cu el la Bacău în 2004. M-am dus la Mircea Sandu și el mi-a zis așa: „Faci cea mai mare greșeală dacă pleci, ești apreciat aici. Pleci de aici, dar tu tot la aia a mea o să vii! Dacă mai ai vreodată curajul să te întorci să nu vii să-mi spui mie!”. În locul meu, l-am propus pe Constantinovici și Constantinovici e de 16 ani în federație.

Răbufnirea unui om important trecut pe la Dinamo sezonul trecut: „Parcă nici n-am fi existat! Au fost lucruri inacceptabile”

Gică Mihali dă cărțile pe față » Povestea blatului cu scandal cu Steaua: „I-am dat un pumn lui Lăcătuș și l-am umplut de sânge pe față”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  31 August 2020, 18:04

Profesori sunt regele regal și cumnatul regal

xclx
xclx  •  31 August 2020, 17:49
Postat de Alice Popa pe 31 August 2020, 16:58

De unde stie Mihali aceste lucruri ca doar nu a antrenat la fcsb?!

Asta se intampla peste tot... Crezi ca la Astra este mai bine? Ala se baga de 10 ori mult ca si el cioban, dar singura diferenta este ca isi tine gura in presa...

robotzel
robotzel  •  31 August 2020, 17:35
Postat de Alice Popa pe 31 August 2020, 16:58

De unde stie Mihali aceste lucruri ca doar nu a antrenat la fcsb?!

pentru ca gigi este singurul patron care spune totul in presa insa la toate echipele este la fel cum spune mihali.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează