FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL CONSTANȚA

Gică Popescu prefațează debutul Farului în noul sezon de Liga 1: „Ăsta este obiectivul nostru”

Gică Popescu a prefațat debutul Farului Constanța în noul sezon competițional al Ligii 1
Gică Popescu a prefațat debutul Farului Constanța în noul sezon competițional al Ligii 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iulie 2021 14:59 / Actualizat vineri, 16 iulie 2021 16:43

Gică Popescu a vorbit despre obiectivele Farului în noul sezon din Liga 1 și despre revenirea pe banca tehnică a lui Gică Hagi.

  • UTA și Farul Constanța se vor întâlni duminică, de la ora 18:30, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Digi Sport 1, TV Telekom Sport, Look Tv

Președintele constănțenilor a precizat principalul obiectiv al Farului în noul sezon: accederea în play-off-ul Ligii 1. „În fiecare an avem același obiectiv, accesul în play-off. Acolo, orice se poate întâmpla. Toate cele șase echipe care ajung în play-off pot avea șanse la titlu. În ultimii doi ani nu ne-am îndeplinit acest obiectiv. 

Nu ne putem permite să ratăm și a treia oară. Este un început de proiect, un început ambițios. Ne bucurăm de revenirea lui Gică Hagi pe bancă, dar fiecare început este întotdeauna dificil”, a spus Popescu pentru Farul Constanța Tv.

Omogenitatea, principalul inamic al echipei

Popescu este convins că va fi un sezon greu pentru Farul, echipa care și-a schimbat recent denumirea oficială, mai ales pentru că lipsește omogenitatea echipei după ce au venit mulți jucători noi în echipă, dar, cu toate acestea, președintele Farul Constanța spune că echipa nu își poate permite să rateze al treilea an consecutiv calificarea în play-off.

„Sper ca în perioada următoare jucătorii să capete forma sportivă necesară. În primul meci avem o deplasare grea la UTA, o echipă cu evoluţii bune în sezonul precedent. Dar totdeauna startul este foarte important pentru că punctele aduc încredere.

Eu cred că mai e de lucrat la omogenitate, pentru că au venit mulţi jucători noi. Sper însă că ei să se adapteze cât mai repede şi să avem parte de rezultate pozitive”, a declarat fostul căpitan al Barcelonei.

Hagi avea nevoie de acest an pe care şi l-a luat pentru odihnă. El a stat departe de teren şi cred că şi-a încărcat bateriile În ciuda faptului că nu a putut să călătorească din cauza pandemiei. Dar îl văd cu o poftă extraordinară de a munci şi de a coordona acest proiect nou numit Farul. Gică are ambiţie, este motivat aşa cum îl ştim întotdeauna. El e un învingător care îşi propune obiective importante, iar eu sper să şi le şi îndeplinească
Gică Popescu

Video cu declarațiile acordate de Gică Popescu:

Citește alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Rapid merge la sigur odată cu promovarea în Liga 1 » Strategia la care au apelat giuleștenii

Cine poate veni la stadion » Modificare importantă anunțată de FRF

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează