FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Cine poate veni la stadion » Modificare importantă anunțată de FRF

FRF a modificat protocolul medical pentru sezonul 2021-2022. +15   FOTO
FRF a modificat protocolul medical pentru sezonul 2021-2022.

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iulie 2021 13:02 / Actualizat vineri, 16 iulie 2021 14:24

FRF a adoptat noul protocol medical pentru sezonul 2021-2022 cu privire la participarea spectatorilor la meciurile de fotbal.

Federația Română de Fotbal a modificat “Protocolul medical pentru desfășurarea competițiilor. Noul protocol medical a fost aprobat miercuri, 14 iulie 2021, printr-o decizie de Comitet de Urgență.

Modificarea este în ceea ce privește persoanele care au trecut prin boală. Perioada de excepție pentru testare s-a mărit de la 90 la 180 de zile. Această prevedere se aplică tuturor celor prezenți pe stadion, echipe, organizatori, jurnaliști și spectatori, anunță FRF pe site-ul oficial.

Spectatorii care pot fi prezenți pe stadion după modificarea protocolului:

  • persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV- 2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore
  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății.

Galerie foto cu primul meci cu spectatori din noul sezon al Ligii 1, FC Botoșani-FCSB 

Peluza Nord a făcut deplasarea la Botoșani și a luat-o la țintă pe CSA Steaua. FOTO: Ionuț Tabultoc
Magnetul FCSB a scos lumea din case la Botoșani / FOTO: Ionuț Tabultoc
Magnetul FCSB a scos lumea din case la Botoșani / FOTO: Ionuț Tabultoc
Magnetul FCSB a scos lumea din case la Botoșani / FOTO: Ionuț Tabultoc
Magnetul FCSB a scos lumea din case la Botoșani / FOTO: Ionuț Tabultoc
+11 FOTO

Citește alte știri din fotbalul intern:

Stipe Vucur, ironizat după schimbarea la pauza meciului FC Botoșani – FCSB: „Poate s-a accidentat în drum spre vestiar”

Olimpiu Moruțan, noul client al lui Gigi Becali: „Credeam că iau bani mulți, dar nu face nici 200.000 euro!” » A găsit problema: „Dacă stai la Pipera...”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
paolo12
paolo12  •  16 Iulie 2021, 18:38
Postat de univ_craiova1 pe 16 Iulie 2021, 16:32

Da deschide ma o porțiune a fiecărui stadion pentru cei care nu au avut niciodată!!! Nu poți sa ma obligi sa fac ceva cu risc!!

Baga cu praz, daca nu vrei vaccin!

univ_craiova1
univ_craiova1  •  16 Iulie 2021, 16:32

Da deschide ma o porțiune a fiecărui stadion pentru cei care nu au avut niciodată!!! Nu poți sa ma obligi sa fac ceva cu risc!!

id45
id45  •  16 Iulie 2021, 14:48

DEMISIA DE LA FRF !!! Ceilalti 14-15 milioane de ROMANI ... au ciuma , holera ??? Asta e DISCRIMINARE !!! VOI FACE PLANGERE PENALA LA HAGA PENTRU INCALCAREA DREPTURILOR OMULUI !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează