FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Stipe Vucur, ironizat după schimbarea la pauza meciului FC Botoșani – FCSB: „Poate s-a accidentat în drum spre vestiar”

Stipe Vucur, ironizat după ce a fost schumbat la pauză la debutul pentru FCSB
foto:fcsb/facebook
Stipe Vucur, ironizat după ce a fost schumbat la pauză la debutul pentru FCSB foto:fcsb/facebook

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iulie 2021 12:38 / Actualizat vineri, 16 iulie 2021 14:31

FCSB a debutat în noul sezon al Ligii 1 doar cu un egal, 0-0 la Botoșani. La pauza meciului, formația bucureșteană a efectuat 3 schimbări. Printre jucătorii înlocuiți s-a aflat și Stipe Vucur, noul fundaș central al roș-albaștrilor.

FCSB continuă tradiția și în noul sezon: 3 jucători schimbați la pauza meciului de antrenorul Dinu Todoran. Astfel, de pe teren au ieșit Răzvan Oaidă, Denis Haruț și nou-venitul Stipe Vucur și au intrat Zdenek Ondrasek, aflat la debut, Iulian Cristea și Ovidiu Popescu.

Așadar, a fost schimbat centrul defensivei, deși FCSB nu a avut probleme în prima parte. Noii stoperi: Alex Crețu („închizător” în prima repriză) și Iulian Cristea. Tănase a fost trecut inter, Ovidiu Popescu mijlocaș defensiv, iar Ondrasek a devenit noul atacant central, post ocupat în prima repriză de „decarul” roș-albaștrilor.

Stipe Vucur, ironizat pentru schimbare

Înlocuit după numai 45 de minute în tricoul vicecampioanei României, austriacul a fost ținta ironiilor lui Vasile Miriuță.

„Botoşani n-a contat în atac deloc în prima repriză, n-a avut ocazii. De ce să fie schimbat la pauză? Poate s-a accidentat în drum spre vestiar (râde). A primit câteva pase în prima repriză şi a dat balonul la Vlad de câteva ori. 

E lovit la moral acum, prin faptul că a fost schimbat la pauză. A venit în România şi a fost schimbat după 45 de minute… Să vedem Ondrasek ce o să facă. Poate meciul următor nu va mai fi în lot, cine ştie?” a declarat Vasile Miriuţă la Fotbal Look.

Zdenek Ondrasek, criticat și el după meci

Cehul a fost și el criticat după debutul de la FCSB. „A jucat foarte bine. Probabil a văzut că la Campionatul European multe echipe au evoluat cu 3 fundași centrali. S-a descurcat, nu-ți dădeai seama pentru cine joacă. 

Dacă n-avea tricou diferit, nu știai dacă e fundașul lui Botoșani sau atacantul lui FCSB! A respins toate mingile din careul lui Botoșani! Îi cădeau baloanele în cap! Îi săreau din picior. Dacă va continua așa... o să fie bun”, a declarat Basarab Panduru la Telekom Sport.

Citește alte știri despre FCSB:

Ce s-a întâmplat la conferința lui Dinu Todoran » Totul a durat sub un minut!

L-a cucerit pe Becali la primul său meci oficial pentru FCSB: „Nu mai lipsește niciodată din primul 11”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
paolo12
paolo12  •  17 Iulie 2021, 12:20

Cine e miriuta?

ge0x
ge0x  •  17 Iulie 2021, 10:11

Daca Becali avea 11 schimbari la dispoziție cred ca le facea pe toate la pauza. Omul nu are nici o treabă cu fotbalul.

tinn
tinn  •  17 Iulie 2021, 01:43

jesepe, chiar e miriuta etalon de cunoștințe în fotbal, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează