FOTBAL  »  Superliga  »  CAMPIONATUL EUROPEAN 2020

Gică Popescu, dezvăluiri de ULTIMĂ ORĂ despre stadioanele pentru EURO 2020 » Când vor fi gata + Mesaj pentru Nicolae Badea

Articol de GSP - Publicat luni, 02 aprilie 2018 20:11

Fostul fotbalist Gheorghe Popescu, 50 de ani, este consilierul pe probleme de sport al premierului și are ca proiect principal pregătirea României pentru a găzdui cele patru meciuri de la Campionatul European de Fotbal din 2020. 

Popescu a anunțat că mâine se rezolvă și ultima problemă a stadionului Rapid și dă asigurări că lucrările vor fi gata în martie 2020.

"Mâine se aprobă și proiectul de la Rapid. Le ajunge din urmă pe cele două, Steaua și Arcul de Triumf. Se va semna contractul de construcție pentru toate. La Steaua începe demolarea mai devreme, în iunie ar putea fi gata. Toate stadioanele vor fi gata în martie 2020.

Dacă nu vor fi contestații, se vor termina. De asemenea, Steaua și Arcul de Triumf vor fi refăcute de la cap la coadă, la Rapid e vorba despre reabilitare. La Dinamo e foarte complicată situația. Nu se va face pe actualul stadion, ci discuția e la velodrom. Sunt foarte complicate lucrurile din punct de vedere juridic. Nu știu de ce nu renunță domnul Badea la acele bunuri ale lui. Dacă el renunța, lucrurile se rezolvau", a zis Gică Popescu la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
catalynn
catalynn  •  03 Aprilie 2018, 11:01

Mostra de fcsbist prost este acest sub hiuman: auziți la el, cum se demolează Stadionul din Ghencea fara ca jjjjijji sa isi ia tabela si nocturna! Asa ceva!? :-)))))) Forza Steaua, pe 14 cu totii la meci !!!

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  03 Aprilie 2018, 09:31

Ce chestie!!!!!!!!Stadionul Dinamo se va construi pe locul velodromului. Mi s-a acrit de aceasta NOUA veste. De luni de zile aceasta mare veste ne uimeste de fiecare data.

1448216328565404
Radu Rosulescu  •  03 Aprilie 2018, 01:48
Postat de Viorel Stelistul pe 02 Aprilie 2018, 21:11

Ce păcat si ce rusine ca G Popescu girează acest proiect faraonic, inutil, sfidător si destinat cu siguranță sifonarii bugetului public. In ce tara s-a mai văzut si când sa se faca 4 stadioane nou intr-un sigur an, fără un scop precis, fără sa aibă cine juca pe ele si cine le întreține. UEFA a cerut 4 terenuri decente pt antrenamente pt ca jocurile vor fi toate pe Arena Naționala. Si guvernanții noștri inconștienți ce fac? Simplu irosesc 200 mil euro complet inutil, intr-un oras care cade in bucăți peste locuitori, fără legătura metrou la aeroport, cu multe buline roșii, fără canalizare si apa in multe cartiere, cu poluare inadmisibila. Este incredibil ce se întâmpla in România!!! In plus Bucureștiul nu are ce face cu 5 stadioane noi (nu au nici Parisul, Londra, Madridul, Barcelona, Milan, etc) in condițiile in care Arena Naționala este subutilizat si produce pagube. Cum e posibil sa se investească intr-un stadion nou care sa devină unitate militară??? Ne întoarcem in epoca sovietica sau ne mutam in Coreea de Nord. Este o decizie dezastruoasa a unui guvern inconștient si incompetent! O bătaie de joc pe banii nostrii’

Echipele de traditie (Steaua, Dinamo, Rapid) vor avea propriile stadioane, cum e si normal. Pe Arena Nationala vor fi mai mult concerte decat meciuri de fotbal. FC fcsb Mogosoaia oricum o sa se desfiinteze. Oile se vor duce in Pipera sa le mane ciobanul cu matura. Asa ca tu nu o sa mai ai treaba cu Bucurestiul, nu are rost sa iti mai faci atatea griji. O sa stai la stana, la aer curat.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează