FOTBAL  »  Superliga  »  CONFERENCE LEAGUE

Gică Popescu, fără milă după colapsul din Conference League: „Rușine! Asta am simțit. N-a fost un accident”

Gică Popescu (53 de ani) a catalogat drept rușinoase eliminările suferite de FCSB, CS Universitatea Craiova și Sepsi, în turul 2 preliminar al Conference League.
Gică Popescu (53 de ani) a catalogat drept rușinoase eliminările suferite de FCSB, CS Universitatea Craiova și Sepsi, în turul 2 preliminar al Conference League.

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 iulie 2021 21:27 / Actualizat vineri, 30 iulie 2021 21:53

Gică Popescu (53 de ani) a catalogat drept rușinoase eliminările suferite de FCSB, CS Universitatea Craiova și Sepsi, în turul 2 preliminar al Conference League. 

Gică Popescu, președintele Farului, crede că declinul fotbalului românesc va continua și în perioada următoare. Opinia îi este împărtășită și de Daniel Niculae, omologul său de la Rapid. 

Gică Popescu, după „joia neagră” din Conference League: „Am simțit rușine aseară!”

„Dacă aș comenta ce s-a întâmplat aseară, aș vorbi de alte echipe. Nu îmi permit, dar cu siguranță este o zi neagră în fotbalul românesc. Am pierdut contra unor echipe aparent inexistente în fotbalul mare, dar mi-e teamă de mai rău. 

Am mai spus-o. Încă suntem cu un picior în prăpastie. Aseară cred că am mai pus un picior. Eu am simțit rușine aseară. Asta am simțit! Accident ar fi fost dacă s-ar fi întâmplat cu una dintre ele, dar toate 3?!”, a spus Gică Popescu, la „Digi Sport Special”. 

Astea sunt consecințele a ceea ce am cultivat în ultimii ani. Cred că ar trebui să plecăm direct de la temelie, de la fotbalul juvenil. Nu mai avem baze sportive, nu mai avem nici jucători talentați. 
- Daniel Niculae, președinte Rapid

VIDEO Motivul incredibil pentru care Gică Popescu a renunțat la antrenorat: "E singurul loc unde nu negociez și n-aș fi acceptat asta!"

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

ANALIZĂ Efect devastator pentru coeficientul României, după joia neagră » Mai jos de atât înseamnă să ne lăsăm de fotbal!

KARAGANDY - FCSB 2-2, 5-3 D. PEN Gigi a avut dreptate! Jucătorii pe care i-a criticat după eliminarea din Conference League, cei mai slabi de pe teren

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
1466176783565581
Adriana Dorcu  •  01 August 2021, 18:04

Sepsi a jucat foarte bine,atât în deplasare cât și acasă, având în vedere ca a jucat pentru prima data în cupele europene ,fata de FCSB SI CRAIOVA ,au avut ghinion la penalty

ovidiu1
ovidiu1  •  31 Iulie 2021, 13:58
Postat de Virgil Popa pe 31 Iulie 2021, 08:03

Fotbalul unei națiuni, este aidoma națiunii înseși ! Jucăm fotbal, așa cum trăim, așa cum gândim, așa cum suntem. Ne-am bătut joc de fotbal, de sport, de sănătatea noastră, de onoarea noastră! Ne-am bătut joc, de noi înșine... Suntem o mizerie fotbalistică europeană ! Ne-am ucis, din prostie și din hoție, fotbalul! Nu am știut să ne păstrăm tradiția fotbalistică, greu construită, în atâția și atâția ani, cu după-amieze și seri fotbalistice, sublime, istorice! Ne-am ucis ca niște netoți, cea mai iubită marcă fotbalistică a acestei țări, Steaua București. pretinzând absurd că de fapt, Steaua e acea clonă ridicolă de prin nu știu ce ligă inferioară ! Vai, nouă ! Nu ne-a mai rămas decât să urlăm și să sperăm în van că fotbalul nostru prea-zilnic va renaște din propria cenușă și din mintea noastră de pe urmă!

Banii castigati in fotbal trebuiau reinvestiti in fotbal , nu s-a facut asta, afaceristii au punctat profitul si s-au retras din fotbal, astea sunt consecintele.

george.br
george.br  •  31 Iulie 2021, 13:29

Dar noi, microbistii de rand, ce crezi c-am simtit atunci cand un fost mare capitan al nationalei a fost dovedit ca infractor si aruncat in puscarie? Sau mai inainte, cand acelasi capitan s-a murdarit in asemenea hal, asociindu-se cu indivizi de teapa fratilor Becali? Sa-ti fie rusine, Gica Popescu, ca mai ai si tupeul sa vorbesti despre valori morale! Tocmai tu!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close