INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  KARAGANDY - FCSB

KARAGANDY - FCSB 2-2, 5-3 D. PEN Gigi a avut dreptate! Jucătorii pe care i-a criticat după eliminarea din Conference League, cei mai slabi de pe teren

FOTO: facebook.com/FCSBOfficial
FOTO: facebook.com/FCSBOfficial

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 iulie 2021 09:00 / Actualizat vineri, 30 iulie 2021 14:36

FCSB a fost eliminată de Șahtior Karagandy din Conference League, 1-0 în tur, 1-2 în manșa secundă (3-5 la lovituri de departajare), după o prestație dezamăgitoare a elevilor lui Todoran.

  • Karagandy e pe locul 11 în campionatul intern, după 19 etape, cu 19 puncte. Șahtior e cotată de site-ul Transfermarkt la 6,85 milioane de euro. În comparație, FCSB valorează 32,8 milioane de euro, de 5 ori mai mult decât adversara din Kazahstan.
  • Toate detaliile despre Șahtior Karagandy - FCSB, AICI!

La finalul partidei, Gigi Becali a fost extrem de dezamăgit de prestația echipei sale și a spus că fundașul Stipe Vucur și atacantul Zdenek Ondrasek nu vor mai juca la formația sa. În plus, nici portarul Andrei Vlad nu a scăpat de criticile omului de afaceri.

Vlad și Ondrasek, cei mai slabi de la FCSB

Jucătorii lui Dinu Todoran au avut o prestația extrem de slabă, fiind dominați de cei de la Șahtior Karagandy.

Portarul Andrei Vlad, care a gafat la primul gol, marcat de Gabișev, și atacantul Zdenek Ondrasek au fost cei mai slabi jucători de pe teren. Cei doi fotbaliști criticați de Gigi Becali au primit nota 2 din partea Gazetei Sporturilor.

Evoluții slabe au avut și Vucur, Alexandru Crețu, Vlad Crețu. Cordea, Denis Haruț, Cristi Dumutru și Moruțan. Aceștia au fost notați cu 4.

7a primit Florinel Coman, cea mai mare notă de la FCSB

Dinu Todoran, antrenorul FCSB, a luat 4, în timp ce Andrei Finoncenko, tehnicianul lui Șahtior Karagandi, a primit 8.

Gigi a avut dreptate! Jucătorii pe care i-a criticat după eliminarea din Conference League, cei mai slabi de pe teren

Patru ani consecutivi fără grupe pentru FCSB 

Eliminarea de azi înseamnă încă un sezon fără prezență în grupele cupelor europene. Este al 4-lea an la rând în care FCSB bifează această imensă contraperformanță, una fără egal în istoria clubului patronat de Gigi Becali. Din 2004, când s-a introdus sistemul cu grupe și în Cupa UEFA, și până în 2014 inclusiv, deci 11 ani la rând, roș-albaștrii au fost mereu în faza grupelor.

AnAdversarFaza Competiției
2018Rapid Vienaplay-off Europa League
2019Guimaraesplay-off Europa League
2020Slovan Liberecturul 3 Europa League
2021Șahtior Karagandyturul 2 Conference League

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Becali a revenit, la miezul nopții: „Dau un titular la CSU Craiova, am fost prost!”

Suporterii lui FCSB NU mai rezistă: „Bătaie de joc, ajunge! Dați tricourile jos!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
fairplayromania
fairplayromania  •  30 Iulie 2021, 14:45

*** simpatici. Respect Becali ! Ai reusit ce n-A reusit Ceausescu !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fairplayromania
fairplayromania  •  30 Iulie 2021, 14:45

Hai sa laudam pe nea gigi....el stie . Poate poate mai pică ceva.....:):) simpatici. Respect Becali ! Ai reusit ce n-A reusit Ceausescu !

cornelcc
cornelcc  •  30 Iulie 2021, 13:07

Autorul, "articol de gsp" pe numele lui, ne spune printre a;tele ca: "Evoluții slabe au avut și Vucur, Alexandru Crețu, Vlad Crețu. Cordea, Moruțan și Cristi Popescu. Aceștia au fost notați cu 4". Foarte posibil ca pe Valentin Cretu sa-l cheme si Vlad iar pe unul dintre Popesti sa-l cheme si Crisit, dar nea "articol de gsp" asta nu vrea sa ne spuna concret, pe numele cunoscute si recunoscute care-s aia car au luat 4! Si daca nu-i cheama asa, ce face, ne dezinformeaza? Ioanitoaia doarme la ora asta, cu siguranta! Obosit dupa ce favoritii lui, craiclonutza, s-au prabusit aseara!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează