INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  ȘAHTIOR KARAGANDY - FCSB

KARAGANDY - FCSB 2-2, 5-3 D. PEN. Suporterii lui FCSB NU mai rezistă: „Bătaie de joc, ajunge! Dați tricourile jos!”

Suporterii lui FCSB au răbufnit după eliminarea echipei din Conference League
Suporterii lui FCSB au răbufnit după eliminarea echipei din Conference League

Articol de GSP - Publicat joi, 29 iulie 2021 20:00 / Actualizat joi, 29 iulie 2021 21:59

FCSB a fost eliminată de Șahtior Karagandy din Conference League, 1-0 în tur, 1-2 în manșa secundă (3-5 la lovituri de departajare). Fanii roș-albaștrilor au răbufnit la finalul partidei de la Erevan.

  • Karagandy e pe locul 11 în campionatul intern, după 19 etape, cu 19 puncte. Șahtior e cotată de site-ul Transfermarkt la 6,85 milioane de euro. În comparație, FCSB valorează 32,8 milioane de euro, de 5 ori mai mult decât adversara din Kazahstan.

Toate detaliile despre Șahtior Karagandy - FCSB, AICI!

Suporterii vicecampioanei și-au exprimat nemulțumirea pe pagina de Facebook a celor de la FCSB. În continuare, 7 dintre cele mai dure reacții ale susținătorilor echipei antrenate Todoran.

Gigi Becali a dat afară doi jucători după dezastrul cu Karagandy: „I-am zis lui MM, gata!”
Șahtior Karagandy - FCSB
Gigi Becali a dat afară doi jucători după dezastrul cu Karagandy: „I-am zis lui MM, gata!”

FCSB, pusă la zid de suporteri după eliminarea din Conference League

  • „E o bătaie de joc față de toți suporterii echipei! Patronul a distrus tot” 
  • „Vă rugăm, aduceți un portar serios. Schimbați-l mai repede pe Vlad, ajunge!” 
  • „Lăsați tricourile și plecați toți! Nu meritați să purtați tricoul ăla!” 
  • „O nouă umilință... Să vă fie rușine!” 
  • „Becali distruge echipa, nu înțeleg de ce... Și-a bătut joc de echipa mea favorită, mândria României” 
  • „Rușine tuturor!” 
  • „Țin cu această echipă din 1974, dar o astfel de umilință nu țin minte să fi îndurat”

FCSB, eliminată din Conference League! Rușine istorică

Din 2003, de când Gigi Becali este patron la FCSB, echipa nu a mai fost niciodată eliminată după primul tur preliminar în care a evoluat într-o ediție a cupelor europene. În urma acestei eliminări cu Karagandy, roș-albaștrii mai bifează un record negativ. Au ajuns la 4 sezoane consecutive fără calificare în grupele unei competiții europene.

Nicio echipă din Liga 1 nu a fost eliminată până acum de o formație kazahă. Întâlnirile, toate în preliminariile cupelor europene, au fost tranșate de formațiile noastre:

  • 2014/16, UCL: Aktobe - FCSB 2-2, 1-2
  • 2019/20, UCL: Astana - CFR 1-0, 1-3
  • 2020/21, UEL: Ordabasy - FC Botoșani 1-2
  • 2021/22, Conference: FCSB - Șahtior Karagandy 1-0, 1-2 (3-5 la lovituri de departajare)

Citește mai multe știri despre FCSB:

Cine s-a păcălit mai rău? Cel mai bizar schimb al verii din Liga 1, analizat: „Care e ursul și care e vulpea?”

Gigi Becali anunță o nouă plecare de la FCSB » „Cred că reziliem”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (93)
1349927828734879
Maria Enache  •  31 Iulie 2021, 08:30

Degeaba fiecare a-și spune părerea eu cred că Becali a căzut an depresie datorita faptului de a câștiga bani atâta tot omul nu mai antelege că nu așa se face ,omul nu mai are niciun interes pt cea fost aceasta echipa an trecut sincer și pt că a vrut dar na avut cu cine și totodată este o afacere pt dansul ,dar pt noi care iubim Steaua (FCSB) ce este ?,Va spun eu ,umilință și toți care conduc acest sport atât de frumos și de apreciat pe toată planeta inclusiv Romania vreau sa fac un apel către voi conducători ,patroni ,antrenori ,jucători ,etc nu va mai bateți joc de fotbal de noi cei care va iubim pt ce santeti ancercati sa antelegere că fără noi santeti nimic chiar daca vă privim de pe stadion sau la tv noi santem creierul și inima voastră deci că atare revenițiva lăsați tot deoparte și facețiva datoria către oameni și nu an ultimul rand către țara voastră Romania ,sper sa nu fiu anteles greșit !

1301814463227492
Vladuca Gheorghe  •  30 Iulie 2021, 14:27

Rușine, în primul rând pentru Becali, el este singurul mare vinovat, nu-l interesează decât să apară el pe sticlă la televizor, nu-l interesează echipa, este jucăria lui pentru a fi mereu în atenția mass media, în rest nimic, eu sunt de acord cu el să se bage la echipă, dă banii și este normal să se bage și peste antrenor, dar să aducă un antrenor care să știe cum să antreneze jucătorii, un antrenor ***, care să facă din jucători vedete reale, atunci când intră în teren, indiferent cine comandă ca să intre, să știe ce are de făcut, asta înseamnă antrenor, aici greșește Becali, ține un antrenor cu 5000 euro, iar jucătorii cu 15000, cum să asculte un jucător când șeful are salariul mai mic decât el, antrenorul își câștigă singur salariul mai mare prin performanță, asta nu înțelege Becali, cât ar fi câștigat FCSB, dacă ar fi luat campionatul și ar fi intrat în grupe, cel puțin salariul pe 10 ani, aici se greșește în fotbalul românesc și la nivelul echipei naționale, dacă s-ar fi calificat cu un antrenor bun, își câștiga singur salariul, prin banii care veneau de la UEFA, deci nu știu să facă bani, îi interesează decât să fie mereu în față, pe tv. și mass media.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ssil.vio.
ssil.vio.  •  30 Iulie 2021, 13:29
Postat de alex_1973 pe 30 Iulie 2021, 12:29

Cat de limitat ești de ai înțeles asta.Daca palmaresul chiobanului este din 2003 oare cum este înfințată echipa în 1947?.Fiecare înțelege atât cât îl duce capul.

Uite ce scrie in motivare: "echipa de fotbal profesionist a fost transferată și și-a continuat activitatea". ECHIPA DE FOTBAL PROFESIONIST. Citeste incet, de 10 ori, pana iti intra bine in cap! Rusine voua care ati abandonat aceasta echipa si ati lasat-o prada unui cioban! Trebuie recuperata echipa din mainile ciobanului, nu creata o clona in liga 4!!!!

Vezi toate comentariile (93)
Comentează