FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gică Popescu a sesizat un lucru surprinzător la FCSB: „La așa ceva nu mă așteptam”

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2022 23:55 / Actualizat luni, 25 iulie 2022 00:51

Gică Popescu, analist în studioul Prima Sport 1, nu a fost deloc entuziasmat de prestația celor de la FCSB în derby-ul pierdut cu Rapid, 0-2

„O victorie meritată a giuleștenilor. Cu o prestație nesperat de slabă a celor de la FCSB. Două goluri frumoase, execuție extraordinară a lui Dugandzic, apoi o lovitură liberă ce pare lucrată la antrenament a dus golul lui Cristi Săpunaru. 2-0 la pauză, meritat. M-am așteptat să văd altă față a celor de la FCSB, dar au arătat fără curaj, le era frică să joace. 

Dumitru Dragomir, necruțător cu doi jucători de la FCSB: „Nici la Divizia B nu i-aș lua!” + cele două sfaturi pe care i le dă lui Becali: „Eu așa aș proceda”
RAPID - FCSB
Dumitru Dragomir, necruțător cu doi jucători de la FCSB: „Nici la Divizia B nu i-aș lua!” + cele două sfaturi pe care i le dă lui Becali: „Eu așa aș proceda”

Ne așteptam de la Florinel Coman, Florin Tănase să aibă altă prestație, dar au fost foarte temători. Aceste rezultate negative înșiruite au creat această atitudine la jucătorii cu experiență.

Senzația mea e că merg din rău în mai rău. Evoluția a fost ștearsă. Am avut impresia că echipa abia promovată în Liga 1 a fost FCSB, iar Rapidul cea care se bate la titlu. Cu tot respectul pentru istoria Rapidului, echipa vine după 6 ani de ligi inferioare. Nu era echipa cu experiență. Când Petrea spune că a jucat bine contra unei nou-promovate, într-o meci care ni s-a părut nouă foarte slab, nu e ok.”, a explicat Gică Popescu. 

Rapid a fost echipa mai bună fiindcă a părut să fie o echipă construită și instruită de un antrenor. Organizată, cu jucători cu viteză în față și cu un atacant, Dugandzic, pe care Mutu l-a așteptat toată vara. Peste toți au fost Săpunaru și mai ales Junior Morais, acesta din urmă cu adevărat remarcabil. 

FCSB a fost echipa mai slabă fiindcă a fost construită și instruită de patron, nu de un antrenor. Chiar a jucat după chipul și asemănarea lui Gigi: doar individual, fără un plan tactic. 

Când ajungi să îi ai pe Dawa și Bouhenna fundași centrali, pe care mingea îi curentează la fiecare atingere, n-ai cum să speri că nu primești goluri și nu pierzi meciuri. PS: dacă nu se accidenta Olaru, a 5-a schimbare trebuia să fie Musi în locul lui Octavian Popescu, chiar dacă Tavi a intrat la pauză. Puștiului i s-a urcat fotbalul la cap și ar trebui trezit la realitate.

- Dan Udrea, jurnalist GSP

VIDEO Alex Ioniță, declarații după Rapid - FCSB 2-0

Citește și alte știri despre Rapid - FCSB: 

Adio, Petrea?! Déjà vu la FCSB » 5 simptome ale unui dezastru fără sfârșit

Emoții mari la FCSB! Darius Olaru a ieșit accidentat, după doar 30 de minute petrecute în teren » Pierde ciocnirea cu Saburtalo?

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
luker
luker  •  25 Iulie 2022, 08:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează