FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Popescu îl apără pe Gică Hagi în disputa cu FRF: „Nu a fost neglijență!”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 decembrie 2019 20:01

Gică Popescu, președintele Viitorului, crede că Federația Română de Fotbal l-a omis intenționat pe Gică Hagi de pe lista invitațiilor la gala în care au fost trase la sorți grupele EURO 2020.

„Am mai spus-o, nu mi s-a părut normal. În astfel de momente trebuie să arătăm lumii fotbalistice ce avem mai bun și ce avem mai valoros în acest domeniu.

În fotbal, Hagi ar fi trebuit să fie cap de listă, alături de Mircea Lucescu, Cristian Chivu, Dan Petrescu, Adi Mutu, oameni care au făcut performanță și cu care ar trebuie să ne mândrim, nu îi ascundem. Nu că ar fi trebuit invitați, ar fi trebuit scoși în față, să defilăm cu ei”, a declarat Gică Popescu la TV Digi Sport.

Răzvan Burleanu și-a expus scuzele într-o scrisoare, dar Popescu nu crede în explicațiile președintelui FRF: „Nu vreau să mai comentez. Spun doar că nu le face cinste acelor oameni care au întocmit lista. Nu a fost o neglijență, ci o rea intenție”.

„Echipa națională a fost icoana carierei lui Gică, a iubit-o enorm. A fost locomotiva grupului de jucători, o iubește și o va iubi întotdeuna. Sunt convins că va sta cândva și pe banca echipei naționale”
Gică Popescu

Vezi și:

VIITORUL - ASTRA 0-1 // Gică Hagi renunță la echipa națională: „Nu putem colabora, ăsta e destinul! Plec în străinătate” + „săgeți” către un oficial FRF

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1056403804392940
Felix-daniel Pinga  •  10 Decembrie 2019, 10:01

Am crezut ca apăra FRF. Da’ și cumnatu’ l-a aparat când s-a dus la ***. Ăștia plâng țării de mila, da au jefuit-o cu milioanele de euro, din care se puteau face scoli și spitale. Prin evaziune fiscală, după principiul “mai bine sa furam noi decât politicienii”

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

135709564530397
Oprea Frangulea  •  10 Decembrie 2019, 05:06

Si ce ar trebui sa faca ,toata ziua pe santier sa ii urmareasca pe muncitori? Iar aparutul prin media mai usor ca sant alti care au gresit mult mai mult decat el , si sparg televizorul aparand toata ziua pe post. Ar fi cazul sa va ganditi bine cand faci declarati de genul asta Dinule.

893496014006517
Marian Dinu  •  09 Decembrie 2019, 21:15

Ce ai facut tu ce este ? Sigur nu a fost neglijenta. Tu ar trebui sa taci si sa nu mai apari prin media, nu crezi?, ai facut treaba si acum cu stadioanele.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează