FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gică Popescu îl atacă pe Dică: "Întreb și eu"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 mai 2018 17:00

Gică Popescu are mai multe nedumeriri legate de jucătorii de la FCSB și recunoaște că nu poate înțelege de ce Constantin Budescu nu joacă mai mult sub comanda lui Nicolae Dică.

"Poate că evoluţia jucătorilor ţine şi de antrenor. Budescu e unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti din Liga I, iar eu cred că poate să joace mult, mult mai bine decât a făcut-o în acest sezon la Steaua. Mie mi se pare pe teren că joacă altceva decât potenţialul lui. Îl văd foarte indisciplinat în aşezarea tactică. Nu văd că face ce ar trebui să facă. Nu ştiu dacă o face dintr-o atitudine de rebel sau dacă e vorba de o chestie tactică.

La fel, mă întreb eu de ce jucătorii veniţi de la FC Viitorul jucau cu Gică Hagi, iar acum nu mai joacă nimic. De ce Benzar făcea banda de o sută de ori pe meci la Viitorul, dar acum o face doar de 20 de ori? Întreb şi eu.

De ce Nedelcu juca bine, iar acum nu mai reuşeşte? De ce Coman şi Tănase aveau evoluţii bune, iar acum fac altceva? Nu cred că e problema de sistem. Un jucător poate evolua în orice sistem. Eu ştiu ce ar putea să facă cei de la Steaua, dar nu vreau să spun" , a declarat Gheorghe Popescu la TV Telekom Sport.

Citește și: EXCLUSIV Gigi, cifrele nu mint! Jucătorul pe care Becali îl acuză că e indolent și-a surclasat net toți coechipierii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
137729076992236
Conache Pavel  •  31 Mai 2018, 05:57

Gheorghe stai in banca ta si nu comenta afacerile derulate pe ruta Hagi-Becali.

121768505301491
Costel Bastea  •  31 Mai 2018, 00:16

Dati-l afara pe Dica !!!

255601551624794
Mircea Raicu  •  30 Mai 2018, 22:12

Cam asa e cu Steaua intr.adevar ...Din pacate . Un singur club stă mai rău , el fiind obligat să preia cu totul și numele , si acela e Dinamo (se pronunță Dinama în rusește...)

Vezi toate comentariile (22)
Comentează