FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un membru din „Generația de Aur” îl avertizează pe Octavian Popescu: „Noul Hagi, noul Popescu, noul Petrescu și niciunul nu a confirmat” + mesaj pentru Dennis Man

Octavian Popescu și Dennis Man FOTO Facebook FCSB
Octavian Popescu și Dennis Man FOTO Facebook FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 ianuarie 2021 10:03 / Actualizat duminica, 31 ianuarie 2021 14:24

Octavian Popescu (18 ani) l-a impresionat pe Gică Popescu (53 de ani), dar președintele Viitorului crede că momentan tânărul jucător de la FCSB nu poate fi comparat cu Gică Hagi. „Baciul” a avut un mesaj și pentru Dennis Man (22 de ani), care s-a transferat la Parma, în Serie A.

Octavian Popescu continuă evoluțiile foarte bune din acest sezon. La meciul cu Poli Iași, puștiul-minune de la FCSB a evoluat în banda dreaptă, în locul lui Dennis Man, transferat la Parma. A înscris primul său gol în Liga 1, stabilind scorul final, și a devenit cel mai tânăr marcator din al sezonului. Mai mult, i-a oferit și o pasă de gol căpitanului Florin Tănase, care a deschis scorul în prima repriză. 

Gică Popescu: „Noul Hagi, noul Popescu, noul Dan Petrescu și niciunul nu a confirmat”

Gică Popescu a fost întrebat dacă Octavian Popescu poate fi „noul Gică Hagi” din fotbalul românesc: „Știți câte astfel de comparații am auzit în ultimii 20 de ani? Noul Hagi, noul Popescu, noul Dan Petrescu și niciunul nu a confirmat! Ar trebui să fim foarte atenți în momentul în care vorbim despre acești tineri jucători care nu au făcut nimic! Sunt doar niște speranțe care promit enorm.

Copilul acesta de la Steaua este un fotbalist cu real talent. Dar de aici până să îl compari cu Hagi mi se pare drum lung! Lung de tot! Și cel mai important nu le fac bine deloc astfel de comparații jucătorilor! Sunt copii tineri care nu au maturitatea necesară pentru a suporta aceste comparații! Ar trebui lăsați să muncească, lăsați să sufere, măcar să scoată capul! Ei nici au scos capul ca fotbaliști și deja facem astfel de comparații, care nu le fac deloc bine, pentru că nu știm cât de mult pot să suporte asemenea presiuni” a declarat fostul căpitan al naționalei pentru Fanatik.

Gică Popescu: „La suma pe care a plătit-o Parma e clar că așteptările sunt foarte mari”

„E un transfer important pentru fotbalul românesc. Nu e deloc surprinzător! Man a avut mereu o proiecție frumoasă. Nu ne așteptam să se transfere atât de repede și pe o sumă atât de mare! Eu sincer nu am crezut că vom mai ajunge să vindem un fotbalist la o sumă atât de mare!

Acum nu pot decât să mă bucur. Man dovedește că fotbalistul român în continuare are valoare și este considerat un produs valoros, însă atât el, cât și Mihăilă, Ianis, toți cei care joacă la cluburi importante, trebuie să confirme pentru că așa ținem nivelul fotbalistului român ridicat. La suma pe care a plătit-o Parma e clar că așteptările sunt foarte mari. Nu l-au luat să îl țină pe bancă, pentru că ar fi o rezervă foarte scumpă” a mai declarat Gică Popescu pentru sursa citată.

Cifrele transferului lui Dennis Man de la FCSB la Parma: 

  • Prețul de bază al transferului a fost de 11 milioane de euro. FCSB va încasa în curând banii aceștia, într-o singură tranșă
  • 500.000 de euro primește FCSB dacă Parma se califică în cupele europene măcar o dată în următoarele patru sezoane
  • 500.000 de euro încasează roș-albaștrii dacă parmegianii termină un sezon printre primii opt în Serie A
  • 500.000 de euro constituie un bonus în situația în care Man va marca 15 goluri în prima ligă italiană până în 2023
  • 500.000 de euro se mai adaugă dacă Dennis va înscrie 25 de goluri în Serie A până în iunie 2025

VIDEO. George Ogăraru, iritat de subiectul transferului lui Dennis Man: „Aș vrea să vorbim despre Steaua, nu de alte echipe”

Citește și alte știri din Liga 1:

Scandalul Becali - Anamaria Prodan a ajuns la un nou nivel! Impresara jignește dur: „Se vede că a trăit cu oile! Îşi bagă pixul în ochi când scrie”

Basarab Panduru, vrăjit de un fotbalist de la FCSB: „E magician, omul pentru care te duci la stadion”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  31 Ianuarie 2021, 18:54

Vrem VAR, Bugete garantate pentru echipe, incalzire in gazon, antrenori licentiati in Liga 1 !!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează