FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI 3-1

Basarab Panduru, vrăjit de un fotbalist de la FCSB: „E magician, omul pentru care te duci la stadion”

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2021 21:57 / Actualizat sambata, 30 ianuarie 2021 23:37

Olimpiu Moruțan (21 de ani) l-a impresionat profund pe analistul Basarab Panduru (50) în repriza jucată în meciul dintre FCSB și Poli Iași, scor 3-1

Introdus la pauză în locul lui Adrian Șut, Olimpiu Moruțan a fost sclipitor. A fost prima apariție a mijlocașului ofensiv după o absență de 4 meciuri, cauzată de probleme medicale.

„Moruțan a absentat vreo 4 meciuri, dar vine într-o mare formă. Nu pare că a lipsit deloc. Te uiți la el și te întrebi «Băiatul ăsta a absentat sau a fost pe teren și nu am văzut noi bine?». Nu are nicio treabă, tot ce face face cu așa o ușurință... E magician, inventează lucruri. Este omul pentru care te duci la stadion. Și îți și cumperi tricou cu el

Aștepți o fază, o pasă peste, pentru oricine vrei inventează lucruri. Trebuie să fie mai constant, să facă lucrurile astea meci de meci și atunci va fi altceva”, a declarat Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

Sunt foarte fericit că am revenit pe teren, după accidentare. Am început anul mai prost, dar sper să câștigăm campionatul. Mă simt bine, încă mai am de lucrat la partea fizică, dar o să prind ritmul de joc. Oriunde o să fiu pus în teren, o să dau 100%. Mă simt bine şi la mijloc, şi în atac.

Ne pare rău că Dennis Man a plecat de lângă noi, era un jucător foarte bun. Dar îi doresc multă baftă acolo şi am încredere în el, o să facă şi acolo diferenţa. 

Am văzut şi eu oferta de transfer pentru mine, dar nu eram foarte fericit dacă se făcea. Mă bucur că am rămas aici şi sper să câştigăm campionatul şi să prind un transfer mai bun.

Ne dorim să câştigăm meciul următor, cu Dinamo, este derby de România. Fiecare meci cu Dinamo este diferit, dar avem o echipă foarte bună şi o să facem diferenţa

Olimpiu Moruțan la Look Sport+

Ciprian Paraschiv, președinte Poli Iași, laude pentru Moruțan „Olimpiu este un fotbalist de top!”

Cum a ieșit Olimpiu Moruțan la rampă în FCSB - Poli Iași 3-1:

  • A fost aproape de gol la scurt timp după reluarea jocului, când a șutat puțin pe lângă poartă după un dribling frumos la marginea careului;
  • A dus scorul la 2-1 cu un șut superb din afara careului, care a lovit bara transversală înainte să intre în poartă;
  • A oferit o pasă de mare finețe pentru Florinel Coman, lobată, dar atacantul a ratat;
  • A recuperat mingea și a pornit faza care a dus la golul de la 3-1, în prealabil reușind o fentă superbă.

Clasament Liga 1:

Citește mai multe știri despre FCSB - Poli Iași 3-1:

Roș-albaștrii pun presiune pe CFR Cluj: „Sperăm să se încurce și ei” + Nu l-au uitat pe Dennis Man: „Ne-a transmis să luăm campionatul”

FOTO Mihai Stoica a explodat în minutul 57! „Centralul” Marian Barbu nu a dictat un penalty CLAR pentru FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
2470196376539519
Eduard Antoniu  •  31 Ianuarie 2021, 11:23

Oierul *** cica "Morutan nu marcheaza".

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ripensistu
ripensistu  •  31 Ianuarie 2021, 10:23

Altu' care se vinde pentru cateva kilograme de brinza.

eniacostel
eniacostel  •  31 Ianuarie 2021, 09:57

Nu mai poți avea o opinie ca este altul ,,deștept" ce-ți sp ,,prost " imediat!! Cine sp k cei ce sp ca Fcsb este Steaua este prost si cine sp invers e deștept? Si cine stabilite asta? Un ,,deștept"? Lumea vede adevărul despre continuitatea echipei fără ajutorul nimănui !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează