FOTBAL  »  Superliga  »  STADIOANE

GALERIE FOTO Gică Popescu, inspecție la arenele din București! Noi imagini + când vor fi gata: „Acum s-ar fi montat gazonul”

Gică Popescu pe stadionul Ghencae // FOTO: facebook.com/gicapopescuoficial/ +26   FOTO
Gică Popescu pe stadionul Ghencae // FOTO: facebook.com/gicapopescuoficial/

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 aprilie 2020 14:49

Gică Popescu, la fel Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a vizitat și el șantierele stadioanelor Ghencea, Giulești și Arcul de Triufm.

Consilierul Primului ministru al României pentru EURO 2020 a dat informații noi despre lucrările la cele trei arene și spune că acestea au de suferit din cauza pandemiei de coronavirus. Totuși, Popescu este de părere că în octombrie 2020 toate arenele vor fi gata.

„În februarie 2018, când am preluat funcția de consilier al Prim-ministrului pentru Euro 2020, nu se bătuse vreun țăruș la vreunul dintre cele 3 stadioane: Ghencea, Giulești, Arcul de Triumf. Ieri, am făcut o vizită pe toate cele trei arene destinate competiției devenită între timp, din păcate, Euro 2021. Ele nu vor dispărea după turneul european, ci vor rămâne aici spre folosirea lor de către echipele din fotbalul românesc.

M-am bucurat să văd că lucrurile stau bine. Fotografiile o demonstrează. Sigur, după instituirea stării de urgență, operațiunile au încetinit. Înaintea acelui moment se lucra în trei schimburi. De exemplu, cel puțin la Ghencea și la Arcul de Triumf, în acest moment se putea începe montarea gazonului. Cu reprogramarea competiției pentru anul viitor și cu dificultățile ivite din instituirea stării de urgență, aceste operațiuni au fost amânate. Chiar și așa, sper că în luna octombrie cele trei stadioane vor fi gata”, a scris Gică Popescu pe facebook.

GALERIE FOTO. Imagini de la stadioanele din București

+22 FOTO

Caracteristici Stadion Steaua:

  • Capacitate: 31.254 de locuri
  • Cost: 64.500.000 euro
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă
  • suprafața construită este de 82.000 mp. Vor spații de antrenament pentru alte sporturi

Caracteristici Stadion Rapid

  • Capacitate: 14.000 de locuri
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Beneficii: pistă de atletism sub tribune, sală de sport sub „Peluza Nord”; 28 de spații de cazare pentru sportivi, spații administrative, magazin, zonă de mâncare, spații pentru mass media și VIP

Caracteristici Stadion Arcul de Triumf:

  • Locuri: 8.207
  • pe lângă terenul de fotbal, complexul va mai cuprinde: spații urbane exterioare, parcare subterană, centru pentru recuperarea sportivilor cu camera hiperbară pentru terapie oxigen, aparatură medicală specifică de recuperare, piscină, saună, sală de conferință și zonă VIP. Costul lucrărilor este de 24 de milioane de euro

Citește mai multe știri din Liga 1:

Sacrificiul impresionant al copilului Claudiu Niculescu, povestit în direct: “Dormeam într-o baracă înghețată. Mergeam 3 kilometri pentru un ceai cu o felie de pâine și două bucăți de parizer”

EXCLUSIV Botoșani și FCSB, la un pas de acord! Valeriu Iftime anunță transferul: „Dacă e așa, ne înțelegem imediat”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
gikiewicz93500
gikiewicz93500  •  29 Aprilie 2020, 18:54
Postat de iliegalerie pe 29 Aprilie 2020, 18:24

Oribila vizita intr-o cazarma sportiva sinistra infiintata abuziv de ocupantul sovietic in 1947, desfiintata peste tot in UE si mentinuta inexplicabil si iresponsabil doar in Romania, alaturi de fratele stalinist geaman, Dinamo!

ai aparut, bai, viorel traian pavelescu prostcivil, outdeladigisport? te-ai rebrenduit, nebunaticule, dar tot degeaba, prostia si textele sablon ti-au ramas.

iliegalerie
iliegalerie  •  29 Aprilie 2020, 18:24

Oribila vizita intr-o cazarma sportiva sinistra infiintata abuziv de ocupantul sovietic in 1947, desfiintata peste tot in UE si mentinuta inexplicabil si iresponsabil doar in Romania, alaturi de fratele stalinist geaman, Dinamo!

1699676230066504
Petrescu Daniel-Cornel  •  29 Aprilie 2020, 17:54

Cu stadionul Dinamo nu se mai aude nimic ,ai promis Gică ca o sa te lupți sa fie si asta construit,dar nimic,nimic momentan ??

Vezi toate comentariile (8)
Comentează