FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Popescu, întrebat direct: „Când are de gând Viitorul să facă performanță în Europa?!” - Răspuns ferm: „Am uitat când țopăiam?”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 august 2019 20:11

Gică Popescu, președintele celor de la Viitorul, a fost întrebat direct de moderatorul Radu Naum când va reuși echipa de la Ovidiu să scoată un rezultat în Europa, în condițiile în care echipa lui Hagi este restanțieră grav în acest domeniu. 

  • Viitorul a fost eliminată în turul secund din preliminariile Europa League, scor 5-7 la general;
  • Viitorul  nu a fost niciodată calificată în grupele unei cupe europene.

Fostul internațional, acum în vârstă de 51 de ani, a fost foarte ferm când a răspuns. 

„Când o să plătim și noi salariile CFR-ului, atunci o să facem performanțe. Gică Hagi și-a propus doar să promoveze jucătorii, atunci când a lansat proiectul de la Ovidiu, și datorită acestei «nebunii» am țopăit cu toții la Euro U21, în această vară! Obiectivul nostru e să promovăm jucători și să fim în play-off! Dacă putem să facem performanță așa, e foarte bine, dar scopul nostru e să promovăm jucători, cum am mai spus.

Dacă noi am putea păstra jucătorii, să aibă salariile pe care le primesc afară, ar fi mai bine. Dar noi trebuie să le dăm drumul să plece. Noi suntem o echipă formatoare, care investește foarte mult în copii. Noi reprezentăm România la echipele naționale, nu în Europa, ăsta e proiectul nostru. Voi ce alegeți: mă duc odată în Europa League sau calific naționala la Euro U21?! Am uitat?

Iar rezultatele despre care vorbim (nr. victoriile lui CFR cu Roma, United sau Celtic, precum și cele ale Urziceniului din grupele UCL) sunt doar victorii punctuale, nu e performanță. Performanță e ce au făcut Steaua, Dinamo și Craiova, înainte de '90”, a explicat Gică Popescu la TV Digi Sport. 

Citește și:

Gică Popescu: „Dan Petrescu e «nebun», dar joacă un rol” + cu ce detaliu l-a surprins CFR-ul: „Antrenorul a pregătit asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
854605894625108
Silviu Apostol  •  15 August 2019, 12:09

Vorbe de claca ! In afara( poate) de Razvan Marin , ce MARE jucator a produs "Viitorul" ? Bun , au jucat bine la nationala de tineret ! Si ? I-a luat vreo echipa BUNA si joaca titulari ? Pana in acest moment , ceea ce au vandut au fost tzepe ( mai ales ciobanului) ? Dar la ifose nu-i intrece nimeni !

pirucul
pirucul  •  15 August 2019, 08:55

cand pt tine este mai important sa faci bani si sa strici coeficientul ( si aia varza) *** *** luand an de an cate 5-6 goluri intrun meci in europe.care jucator promovat de hagi in 10 ani a reusit inafara de razvan marin care totusi avea tata fotbalist si la mai indrumat si ala.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

368023036732853
Iuga Mircea  •  15 August 2019, 07:47

D-le Popescu,ai uitat să amintești de POLI Timisoara care a eliminat in cupele europene echipe ca : Atletico Madrid , Celtic ,Sahtiorul lui Lucescu!!!!!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează