FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VIITORUL 2-1

Gică Popescu n-a menajat pe nimeni după CFR - Viitorul 2-1: „Nu suntem mulțumiți! + a făcut calculele pentru play-off în direct

Gică Popescu
Gică Popescu

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2021 22:33 / Actualizat joi, 04 februarie 2021 22:44

Gică Popescu (53 de ani), președintele celor de la Viitorul, a intervenit la TV, la scurt timp după eșecul suferit de echipa sa în deplasare cu CFR Cluj, 1-2

„Baciul” și-a exprimat nemulțumirea față de rezultatele echipei din acest campionat și a făcut calculele pentru play-off, obiectivul trasat antrenorului Mircea Rednic. Momentan, campioana din 2017 se află pe locul 9, cu 25 de puncte, la cinci lungimi de locul 6.

CFR - Viitorul 2-1. Gică Popescu: „Nu suntem mulțumiți de rezultatele din acest campionat”

„E frustrant să pierdem iarăși puncte în minutul 92. Ar trebui să fim mai atenți și mai concentrați pe final. Am întâlnit o echipă experimentată, periculoasă la fazele fixe. Din păcate, nu am reușit să ținem de rezultat. Per ansamblu, cred că am avut o ocazie în plus față de CFR Cluj. Sper ca, începând de luni, la meciul cu Voluntari, să începem să câștigăm. Trebuie să câștigăm minimum 7 din cele 10 meciuri rămase pentru a spera la play-off. 

Nu suntem mulțumiți de rezultatele din întreg campionatul. Avem patru victorii și foarte multe egaluri și înfrângeri. Dacă mi-ar fi spus cineva la începutul sezonului că o să avem atât de puține puncte, i-aș fi spus că glumește. Ne punem speranțe în următoarele 10 meciuri. Nu ne delimităm de antrenor. 

Responsabilitatea ne-o asumăm în grup. Nu dăm vina pe antrenor atunci când nu avem rezultate. Trebuie să încercăm împreună să scoatem situația la capăt și să întrăm în play-off”, a spus Gică Popescu, la emisiunea „Digi Sport Special”. 

CFR - Viitorul 2-1. Cătălin Anghel i-a certat pe jucători

Tehnicianul Cătălin Anghel, cel care l-a înlocuit la acest meci pe Mircea Rednic  - „Puriul” fiind diagnosticat cu COVID-19 - i-a certat pe jucătorii săi la finalul partidei din „Gruia”. 

„Tot ce se întâmplă se întâmplă pentru că facem unele greșeli. Trebuie să fim mai curajoși și să jucăm un fotbal mai bun pentru a aduna puncte. Nu trebuie s-o dăm pe arbitraje, trebuie să analizăm unele lucruri. Să lăsăm dezamăgirea și furia și să câștigăm următorul meci. Să fim mai curajoși, să pasăm mai mult, să șutăm la poartă. Remizele nu ne ajută să mergem în play-off, noi trebuie să câștigăm puncte”, a spus Cătălin Anghel, la Look Sport+. 

Clasament Liga 1: 

CFR Cluj - Viitorul 2-1. Noroc cu „veteranul”! Hoban salvează campioana în prelungiri » Clasamentul actualizat

Înlocuitorul lui Mircea Rednic la Viitorul îi ceartă pe jucători după eșecul cu CFR Cluj » Ce le reproșează

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
sibelius
sibelius  •  05 Februarie 2021, 11:02
Postat de ciollo pe 04 Februarie 2021, 23:34

'E frustrant să pierdem iarăși puncte în minutul 92'. Asa spune 'baciul' GP. Ei vezi, aici intevine marele antrenor 'strambu'' care trasa sarcini jucatorilor.... 'trebuia sa traga si ei de timp, sa aiba carcei, sa se puna jos si sa simuleze crampe...asa se koaca la noi'.

Asa facea si la CFR sau doar la alte echipe?

dobrin
dobrin  •  05 Februarie 2021, 05:43
Postat de maryuss_ pe 05 Februarie 2021, 00:26

Gica Popescu , ai fost primul din Romania care ai avut o scoala de fotbal !!! Ai fost capitanul Barcelonei si acum ai ales sa uiti originile tale si sa fii sclavul lui Hagi .... Pacat de cei care te-au educat bine ,dar tu ai facut mai mereu alegeri gresite de cand ai revenit ca jucator in Romania !!!

Si ce ai vrea sa faca daca a falimentat pe ce a pus mana?

maryuss_
maryuss_  •  05 Februarie 2021, 00:26

Gica Popescu , ai fost primul din Romania care ai avut o scoala de fotbal !!! Ai fost capitanul Barcelonei si acum ai ales sa uiti originile tale si sa fii sclavul lui Hagi .... Pacat de cei care te-au educat bine ,dar tu ai facut mai mereu alegeri gresite de cand ai revenit ca jucator in Romania !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează