FOTBAL  »  Superliga  »  ANALIZĂ

Gică Popescu a făcut o analiză a luptei pentru play-off în Superliga: „Primele cinci locuri sunt deja decise” + Ce echipă dorește să ocupe poziția a șasea

Gheorghe Popescu (55 de ani), fostul mare jucător al echipei naționale, a făcut o analiză a luptei pentru play-off în Superliga.
Gheorghe Popescu (55 de ani), fostul mare jucător al echipei naționale, a făcut o analiză a luptei pentru play-off în Superliga.

Articol de - Publicat duminica, 12 februarie 2023 07:54 / Actualizat duminica, 12 februarie 2023 07:54

Gheorghe Popescu (55 de ani), fostul mare jucător al echipei naționale, a făcut o analiză a luptei pentru play-off în Superliga. 

Președintele clubului Farul Constanța consideră că primele 5 locuri de play-off sunt deja adjudecate, lupta ducându-se în acest moment pentru locul 6. Acesta ar prefera ca Sepsi Sf. Gheorghe să intre în primele 6, crezând că formația covăsneană este un adversar mai accesibil. 

Ilie Dumitrescu, dat pe spate de o mutare făcută de Eugen Neagoe în meciul cu CFR Cluj: „M-a impresionat! Acolo s-a făcut diferența”
CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 2-0
Ilie Dumitrescu, dat pe spate de o mutare făcută de Eugen Neagoe în meciul cu CFR Cluj: „M-a impresionat! Acolo s-a făcut diferența”

Cu toate acestea, Gheorghe Popescu a spus că și-ar dori, din punct de vedere sentimental, ca FCU Craiova 1948 să intre în play-off de pe poziția a șasea. 

Gheorghe Popescu: „FCU Craiova 1948 are calitate, dar o prefer pe Sepsi Sf. Gheorghe”

„Locul 6 e singurul care se mai dispută, în rest primele cinci locuri sunt deja decise. Fotbalistic, FC U Craiova mi se pare echipa cea mai periculoasă, cu un fotbal ofensiv incredibil, cu jucători buni în compartimentul ofensiv şi median. 

Are calitate, dar prefer Sepsi... cu sufletul, ca nivel, aş prefera Craiova, merită, dar vrei să întâlneşti echipe mai slabe în play-off. 

Cred că FC U Craiova, dacă ar intra în play-off, ar fi o luptă aprinsă”, a declarat Gheorghe Popescu, conform Prima Sport. 

Ce meciuri mai au de disputat FCU Craiova 1948 și Sepsi Sf. Gheorghe până la finalul sezonului regulat 

Gruparea patronată de Adrian Mititelu mai are de disputat 5 partide în actualul sezon regulat: acasă cu FC Voluntari, acasă cu CS Mioveni, în deplasare cu Chindia Târgoviște, acasă cu FC Botoșani și în deplasare cu Hermannstadt. 

Rămâne de văzut ce vor decide comisiile de disciplină în legătură cu meciul de la Sfântu Gheorghe, chiar împotriva lui Sepsi, oprit definitiv în minutul 26 din cauza scandărilor xenofobe ale galeriei oltenilor. 

De cealaltă parte, Sepsi mai are de jucat 6 partide în acest sezon regulat: luni, acasă cu Chindia, în deplasare la FC Botoșani, acasă cu Hermannstadt, în deplasare la Farul, acasă cu CFR Cluj și în deplasare cu FCSB. 

VIDEO. 4 lucruri care l-au surprins pe Vali Gheorghe la Istanbul: ”Hagi și Popescu sunt peste tot. Mă mândresc când văd”. Șocul limbii engleze

Citește și: 

Ce l-a șocat pe Panduru la CSU Craiova - CFR 2-0: „Incredibil! Așa ceva la nivelul primei ligi?”

Dan Petrescu, deziluzionat după înfrângerea cu CSU Craiova: „E clar, nu mai e ce-a fost! E ceva ce mă îngrijorează cel mai mult”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
danglumetu
danglumetu  •  12 Februarie 2023, 15:35

cum adica, presedintele de profesie spune cum ar fi bine pentru el si voi numiti optiunile lui analiza??? andra mocanu mai are multi frati???

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  12 Februarie 2023, 12:06

...sa ti traiasca Nicolas ...

kub.a
kub.a  •  12 Februarie 2023, 11:37

*** cel care a semnat cu Mimao pt o mana de firfirei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează