Comentarii (33)
stalky  •  02 Iunie 2020, 18:27

O poveste trista.O povara mare pentru suflet.Gica Popescu nu merita asta.A gresit dar a platit scump greseala.Prea scump.

catalin.palcu  •  31 Mai 2020, 20:10
Postat de lake1001 pe 31 Mai 2020, 16:53

Dar cînd ai venit acasă cu milioanele furate, tot aşa îţi plîngea familia ? Lasă vrăjeala.

Era multi milionar oricum ! Nu s-a imbogatit dintr-un comision nedeclarat la Fisc. Intr-adevar a facut o eroare grava, dar nu crima secolului. E vorba de un victimless crime. Prejudiciul a fost restituit integral, caz probabil unic in analele justitiei romane. Era si prima lui problema cu legea, merita mai multa indulgenta. Si ceva ce am invatat de la viata e sa ma feresc de aia care sunt primii sa-i judece pe altii si primii sa arunce piatra. De obicei se stiu cu musca pe caciula!

bogdaniulian  •  31 Mai 2020, 18:13

a furat dar a si ridicat cupa, sau i-a cantat imnul, cum era vorba aia?

lake1001  •  31 Mai 2020, 16:53

Dar cînd ai venit acasă cu milioanele furate, tot aşa îţi plîngea familia ? Lasă vrăjeala.

mir21  •  31 Mai 2020, 16:35

Este un infractor dovedit, a plătit doar pentru ceea ce a facut, nu îi mai plangeti de mila

elgabri  •  31 Mai 2020, 15:10

Cine l promoveaza pe infractor ??

jenny10  •  31 Mai 2020, 14:43

Un fariseu ,tipic gastii din care a facut parte becali,dragomir,borcea,padureanu,cu fata de PACALA si cu parul vopsit a juns salucreze la Stat.Marele manager,toate afacerile lui sunt pe butuci.

superstark  •  31 Mai 2020, 13:24

Ce este in familie, e treaba lor. Este incredibil ca in 2020 sunt oameni care aduleaza borfasi sau le gasesc scuze ba din cauza anturajului, ba ca au restituit furtul, pentru ca au dat cu piciorul in minge. Acest fost puscarias nu merita nici un fel de compasiune. A avut dreptul de a alege intre a fura ca sa devina un om mic si alt drept, acela de a se privi senin in oglinda. A ales, nu era minor cand a trecut la fapte. Cand furi, alegi sa fii un om mic care doreste sa para mare. Degeaba dai lantisorul de aur inapoi victimei, degeaba dai inapoi de 3 ori telefonul pe care l-ai furat din tramvai victimei, un hot ramane un hot. Popescu este un om indoielnic. Ar trebui, pentru imaginea lui, sa dispara din viata publica si sa se concentreze pe familie, si daca vrea sa se priveasca in oglinda linistit, sa isi invete copiii sa nu fure. Macar din respect pentru memoria bunicului lor.

Vladescu Mircea  •  31 Mai 2020, 12:33
Postat de ertyuiop pe 31 Mai 2020, 11:59

a intrat pt evaziune fiscala adica ce fac toti privatii la viata lor, pt ce a oferit Romaniei pe teren si pt faptul ca si-a recunoscut fapta si a platit prejudiciul merita sa fie gratiat fara sa faca o zi de inchisoare cu executare!

Chiar le gasiti la toti *** scuze ca au furat doar pt ca au dat in minge cu ce au mai prost -capul si ce au mai bun -piciorul ?????? A furat NU PT CA-I PLANGEAU COPIII DE FOAME , ci ca sa puna ban pe ban , si in final a ajuns la faliment de capabil ce este !!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Sever Augustin Pop  •  31 Mai 2020, 12:19

Meritele si performantele sportive ale lui Gica Popescu, nu pot fi contestate sau subestimate. Privind incidentul financiar, se pare ca a fost singurul care a restituit obligatiile financiare,inainte de judecata , respectiv s-a comportat demn in situatiile dificile prin care a trecut. Ramane stimat si iubit de familie si cei care stiu sa respecte valorile. In alta ordine de idei, consilierul lui Petrov demonstreaza -prin "performante" marea eroare care s-a facut... Conslierul onorific/neremunerat guvernamental , Popescu, a mai dat o dovada de omenie,evident, pentru cine vrea sa inteleaga...

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează