FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Popescu pune presiune pe MTS și Ministerul Sănătății: „E un chin! Nici animalele nu pot sta așa”

Gică Popescu vrea ca jucătorii să nu mai stea în cantonament +17   FOTO
Gică Popescu vrea ca jucătorii să nu mai stea în cantonament

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2020 07:34

Gică Popescu, președintele Viitorului, continuă să fie cel mai aprig contestatar al măsurilor luate de MTS și impuse cluburilor înainte de reluarea Ligii 1.

În aceste zile se va anunța protocolul privind măsurile de relaxare începând de la 1 iunie, iar cel mai probabil jucătorii nu vor mai fi obligați să stea în cantonament, așa cum a informat AICI Gazeta Sporturilor.

Gică Popescu s-a declarat împotriva unui cantonament de o lună, spunând că va afecta jucătorii și le care celor din comisia MTS – Ministerul Sănătății, care elaborează protocolul, să renunțe la acestă idee.

„Este groaznic să stai în cantonament și să nu poţi să ieşi din camera de la hotel, să mănânci din caserolă, să nu poţi să te antrenezi decât în grupuri de patru! Asta nu e activitate sportivă! Este un chin! Jucătorii sunt oameni şi trebuie trataţi ca atare, nu ca animalele. Cred că nici animalele nu poţi să le ții trei luni de zile izolate!

Sper ca protocoalele să permită jucătorilor să nu mai stea în cantonament şi să vină la antrenamente de acasă, încercând să păstreze o disciplină, să stea cât mai mult izolați la domiciliu şi să vină doar la antrenamente, fără să iasă în locuri publice", a declarat Gică Popescu pentru AntenaSport.

 

„S-a ajuns oricum la concluzia că acest circuit închis nu ar fi putut continua două luni sau mai mult, atât cât va dura până se va termina actualul campionat. Și fie că îl lași acasă pe jucător după 4-5 săptămâni, fie că îl lași după două, e cam același lucru. Foarte probabil, se va accepta ideea să nu mai existe obligatoriu acest cantonament închis, iar jucătorii să poată merge acasă zilnic, adică să fie un regim normal"
 membru din comisia MTS – Ministerul Sănătății pentru GSP

VIDEO. Cristi Borcea și fiul Patrick-Cristian Borcea au devenit membri Elite în programul DDB

FOTO. Cum se pratică sportul în timpul pandemiei de COVID-19

+13 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

EXCLUSIV Liga 1 e gata de start » GSP vă prezintă în exclusivitate draftul protocolului elaborat pentru reluarea meciurilor: 3 zone speciale + o miză URIAȘĂ

Două vești mari pentru echipele din România: Guvernul acceptă propunerile

Cum va arăta protocolul extrem de strict al arbitrilor din Liga 1 » Interzis mai mult de 2 în mașină + alte 3 reguli importante

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
remarque
remarque  •  27 Mai 2020, 09:56

da da. A fost teribil de greu pentru jucatori sa stea acasa doua luni si sa se antreneze cu prietenele apoi sa posteze pe facebook cum fac duble cu suluri de hartie igienica. Si acum sa revina in cantonamente, sa manance la caserola si sa se antreneze cate 4. Chiar asa. Si in tenis de exemplu unde trebuie sa se antreneze cate 2 cum e? Inuman nu? E antrenament sau e socializare? Si vorbim de 2 ore de antrenament pe zi. Stii ca exista oameni care muncesc pe branci 8 ore? Zilnic. Bai Popescule, ai impresia ca omul de rand o duce mai bine? Nu va obliga nimeni sa faceti meseria asta. Apucati-va de altceva!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează