FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL 2-0

Gică Popescu: „Rusandu a intrat în Cartea Recordurilor. N-am mai văzut așa ceva”

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2022 23:49 / Actualizat marti, 15 martie 2022 00:30

FCSB a debutat cu victorie în play-off, 2-0 împotriva Farului. Gică Popescu (54 de ani) a avut o reacție dură vizavi de prestația catastrofală a „centralului” Lucian Rusandu.

Lucian Rusandu a comis două greșeli flagrante de arbitraj, ambele în favoarea celor de la FCSB. Președintele Farului a taxat dur gafele „centralului”.

Tavi Popescu știa că va marca + Ce spune despre un eventual transfer în străinătate
FCSB - FARUL 2-0
Tavi Popescu știa că va marca + Ce spune despre un eventual transfer în străinătate

Gică Popescu, după FCSB - Farul 2-0: „Domnul Rusandu cred că a intrat în istoria fotbalului”

„Domnul Rusandu cred că a intrat în istoria fotbalului cu cel mai rapid roșu, într-o faza a dat două galbene. Eu n-am auzit până acum să se întâmple așa ceva, nu știu dacă este regulamentar sau nu, dar cu siguranță a intrat în Cartea Recordurilor. 

Sigur ar fi arătat altfel meciul dacă ar fi dat acel 11 metri. Eu cred că, dacă tot se pune atât de mult baza pe meciurile din play-off și sunt meciurile care atrag cel mai mult public, ar trebui să fie și cei mai bun arbitri. 

Arbitri de Champions League, Hațegan, Kovacs. Sunt arbitri internaționali, cu o anumită reputație. Nu cred că ar trebui să dea arbitri, pe care nu vreau să-i numesc de mâna a doua, dar care fac astfel de greșeli care întorc soarta unui joc”, a declarat Gică Popescu la finalul partidei.

Gică Popescu susține că Aioani ar trebui să fie soluția aleasă de Edi Iordănescu pentru criza din poarta echipei naționale: „Ați văzut cum a apărat Aioani în seara asta? Le spun eu, uitați-vă la meciul pe care l-a făcut Aioani în seara aceasta. Cred că poate fi o soluție Este portarul de la echipa Under 21, sunt jucători care au făcut pasul către echipa mare, de ce să nu-l facă și Aioani”.

Citește și alte știri din Liga 1:

FCSB, iertată de un penalty clar în meciul cu Farul » Târnovanu, intervenție hazardată într-un duel cu Robert Moldoveanu

Voluntari pune în vânzare biletele pentru meciul cu Universitatea Craiova! Sunt de trei ori mai ieftine decât la precedentul duel

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  15 Martie 2022, 12:52

'''hai sa ascultam toti infractorii...nu vrem sa ne luam dupa oameni care au fost la suferinta...

117857126132630
Tudor Dulca  •  15 Martie 2022, 11:46

Ba am mai văzut așa ceva, Gică Popescu! La tine. La tine, perindat la mititica, exact!... Aseară ați rezolvat interesele celor 4consoane, într-o ticăloșenie mutuală. Voi, între neamuri. Arbitrul v-a fost scut și vă este acum ciucă a bătăilor. Halal paravan de arbitru, parcă nu v-am cunoaște de aproape un jumate de secol cine sunteți.

klauz
klauz  •  15 Martie 2022, 10:30

Ia asculta aici, ***, arata "Cartea Recordurilor" cu numele lui Rusandu! A, nu poti? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează