Comentarii (34)
samertx  •  03 August 2020, 02:22
Postat de forza_csms pe 02 August 2020, 23:10

Auu ! Pai nu striga regele ieri ca el vrea sa joace, si ca a stat 3 luni???

Voi n-aveți motive să vă plângeți etapa asta, neacordarea unui penalty clar pentru dâmbovițeni v-a adus trei puncte. În schimb, Dinamo are de ce să se plângă, un penalty acordat aiurea pentru adversar și o ploaie de cartonașe galbene nemeritat acordate împotriva noastră ne-au adus tot trei puncte. Diferența este de modalitatea prin care le-au obținut cele două echipe. Din acest motiv voi retrogradați și noi rămânem . Diferență de valoare.

Gica Gica  •  03 August 2020, 11:35
Postat de stoichkov10 pe 03 August 2020, 11:32

Voluntari a avut bara in ultimele minute, ce cooperativa visezi

bara sau golul nu conta, s-au inteles sa castige 1 sau 3 puncte Dinamo.

cornelconasu  •  03 August 2020, 11:00

Popeasco, nu vrei să jucați cu Dinamo mîine când are meci Sibiul, sau peste două zile ? Joacă cu unii la 8 și cu 10 , e bine ?! ***....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Gica Gica  •  03 August 2020, 10:59

chiar daca Gheorghe Popescu de la Viitorul a declarat ca baga echipa a 7-a in ultimul meci cu Dinamo, cred ca va alinia prima echipa si merge la victorie cu Dinamo, daca nu imaginea lui, a lui Hagi si a Viitorului si a intregului judet Constanta , cade, iar FRF si LPF se autosesizeaza si va iesi scandal mare. sper ca Popescu si Hagi sa fie verticali si sa fii fost o gluma. Eu pe cei 2 mari fosti fotbalisti Hagi si Popescu ii stiu seriosi la fel cum ii stie toata Romania! Hagi dupa viata de sportiv a cladit acest deosebit club Viitorul din Ovidiu, iar Popescu duce in cateva saptamanila bu sfarsit trenul -metrou de suprafata ce leaga aeroportul Otopeni Henri Coanda de Gara de Nord. Nu cred ca ei se vor preta la a ajuta Dinamo , mai ales ca au tot declarat , una si alta , si toata Romania va fii cu ochii pe ei si pe acel meci vital pt Dinamo!

Gica Gica  •  03 August 2020, 10:54

meciul Voluntari = Dinamo de aseara, trebuia sa iasa x sau 2 , 1 sau 3 puncte asta a fost , nu conta , bara sau golul din final. Voluntariul nu trebuia sa castige! de aceea ma refer ca a fost trantit meciul dinainte . Pacat de tara asta, sper ca FRF si LPF sa se sesizeze. Traim inca vremea cooperativei. DAr ulciorul nu merge de multe ori la apa pt Dinamo. Nu va merge in celelalte meciuri chiar daca Gheorghe Popescu de la Viitorul a declarat ca baga echipa a 7-a in ultimul meci cu Dinamo, cred ca va alinia prima echipa si merge la victorie cu Dinamo, daca nu imaginea lui, a lui Hagi si a Viitorului cade, iar FRF si LPF se autosesizeaza si va iesi scandal mare. sper ca Popescu si Hagi sa fie verticali si sa fii fost o gluma. Intrebare : cine e prededintele de la Voluntari? e Andone, un mare dinamovist!

dinamo_forever_77  •  03 August 2020, 10:32
Postat de florar pe 03 August 2020, 09:56

Faptul că lui Dinamo i se da o extrasansa să se salveze pe teren este un mare avantaj...Este de râs cum Multescu pledează că nimeni să nu retrogradeze dar militează pentru un campionat cu mai multe echipe...Pai nu ar fi mai mult de jucat și nu o să fie tot pandemie?

Acum mi-a picat fisa. DINAMO a primit o extra sansa sa joace din 2 in 2 zile. Ba ce sansa !!!!!

florar  •  03 August 2020, 09:56
Postat de dinamo_forever_77 pe 03 August 2020, 09:20

Bai ***, daca se dorea salvarea lui DINAMO, DINAMO nu ar fi fost mazilita meci de meci de arbitri. A fost aseara 11 m? In meciul cu Sepsi a fost 11 m ? In meciul cu Clinceni unul dintre ele a fost 11 m? Cate 11 m au fost dictate impotriva noastra ? Vezi ca-ti iese fiere ***.

Faptul că lui Dinamo i se da o extrasansa să se salveze pe teren este un mare avantaj...Este de râs cum Multescu pledează că nimeni să nu retrogradeze dar militează pentru un campionat cu mai multe echipe...Pai nu ar fi mai mult de jucat și nu o să fie tot pandemie?

Marcel Cazan  •  03 August 2020, 09:10

***... BLAT pe fata... Totul pentru Dinamo si FRF NU poate face NIMIC... "c-asa-i in tenis" vorba raposatului Toma Caragiu...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

regalistul  •  03 August 2020, 08:37

Campionatul blaturilor ! Numai ca Dinamo să fie salvată de la retrogradare !

red47army  •  03 August 2020, 07:30

Sa ne explice si noua LPF daca asa ceva este normal. Suntem singura tara care a stat 3 saptamani dupa un club care a incalcat protocoalele covid, dar tot ei au iesit in avantaj. Operatiunea salvati dinamo era planificata intr-un fel sau altul, au ales varianta care bate cel mai putin la ochi.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează