FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢIE

Gică Popescu: “Voi vorbi despre alegerile din 2006!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 iulie 2008 00:00

Mircea Sandu a declarat de curînd că la alegerile din 2006, pentru preşedinţia FRF, impresarul Ioan Becali i-a oferit 400.000 de euro ca să nu mai candideze împotriva lui Gică Popescu. Deşi aflat în vacanţă, Gică Popescu s-a decis să rupă tăcerea: "Voi face la sfîrşitul acestei săptămîni o conferinţă de presă în care voi dezvălui lucruri nespuse despre discuţiile care au fost atunci, în 2006. O să pun la punct şi zvonurile de acum. Nu reprezint nici un grup şi, deocamdată, nu mă interesează să fiu preşedinte la FRF. Dacă aş obţine acest post cu voturi cumpărate, mi-aş da demisia imediat! Ce voi face la viitoarele alegeri, din 2010? Nu pot să ştiu de acum”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  30 Iulie 2008, 10:27

Daca dl. Popescu stie ceva in legatura cu alegerile din 2006 de la frf. ma intreb de ce nu a specificat atunci cand era cazul ceea ce stie. Eu unul ma intreb de ce se mai face atata tam-tam cu asa zisul caz "valiza", deoarece in toata aceasta tevatura, e ceva putred. S-a spus de multe ori ca Steaua sau Jiji sunt vinovati si ca Steaua trbuie depunctata: de cine? de catre acesti oameni care ei insisi dau un punct bun de ajutor coruptiei din fotbalul Romanesc. D-lor nu va vine sa radet

Vezi toate comentariile (1)
Comentează