FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Giedrius Arlauskis dezvăluie motivele regresului din 2015 » Atmosferă proastă și influența lui Reghe

După ce a sărbătorit titlul alături de Gigi Becali, Arlauskis l-a criticat acum dur pe patronul Stelei
După ce a sărbătorit titlul alături de Gigi Becali, Arlauskis l-a criticat acum dur pe patronul Stelei

Articol de - Publicat joi, 11 iunie 2015 00:00

Lituanianul povestește cum l-a scos Becali din echipă, recunoaște că petrecerile la care jucătorii participau alături de Reghecampf afectau echipa și se declară fericit că a reușit să plece din România.

"La telefon îl avem pe Arlauskis". În emisiunea de la DigiSport, portarul surprinde cu discursul la despărțirea de Steaua.

În loc de "Plec cu regrete, dar le urez multă baftă foștilor colegi", exprimarea obișnuită a jucătorilor care schimbă clubul și pleacă la mai bine, lituanianul abordează toate subiectele importante legate de sezonul încheiat de curînd și desființează total imaginea campioanei:

"Era exclus să semnez prelungirea! De cînd am venit le-am zis că nu accept un acord pe mai mult de un an. Am venit cu gîndul să plec, doar știam bine ce e în România"

" Becali m-a scos din echipă de astă-iarnă. Înaintea amicalului cu Dortmund a sunat omu' în cantonament și a cerut să nu jucăm eu cu Prepeliță, că poate ne vede cineva și ne face oferte. El mai spera să prelungim! Am cerut să fiu lăsat să plec, dar nu s-a putut"

"Echipa a fost împărțită în două grupuri: noi și ceilalți pe care îi influențau persoane din afara clubului, știți bine cine. Ar fi bine dacă Rădoi va interzice ca jucătorii să mai participe la grătare cu fostul antrenor"

"Nu se puteau rezolva problemele, echipa era dezbinată și discuțiile nu au avut efect, că nu exista prietenie între noi"

"Cel mai bun înlocuitor pentru mine ar fi Silviu Lung. Are vîrstă, valoare, tot! Florin Niță m-a impresionat și el, e un muncitor. Cojocaru? Un copil. Poate nu arată ca un copil, dar mintea lui e de copil. Nu tratează corect fotbalul, antrenamentele și viața. Păcat de el!"

"Am văzut mai mulți tineri care semnează cu Steaua și zic "Am ajuns aici, dacă stau zece ani e perfect, sînt tare!". Nu e normal! Trebuie să și faci ceva în fotbal, să-ți propui obiective și să muncești!"

"Eram în depresie astă-vară, după patru ani ca rezervă în Rusia. Credeam că nu sînt capabil să joc altundeva decît în România. Mi-am zis "Mai încerc și la Steaua și dacă nu merge, mă retrag, să nu mai păcălesc fotbalul!"

"Dănciulescu e singurul dinamovist care îmi place, restul sînt cu torțe, cu petarde. Mie îmi place nebunia, dar la derby a fost prea de tot! Am văzut imagini cu momentul în care am fugit în vestiar, incredibil ce sprint aveam, ca la 18 ani! Am fugit ca Lovin, deși el e cu brichetele, eu cu torțele"

"Cu MM Stoica liber, am fi cîștigat campionatul cu 20 de puncte avans. Nu-l comparați pe MM cu Argăseală! Nu există comparație! La Urziceni mi-a plăcut mai mult, au fost un grup unit, plus Dan Petrescu, oricît de nebun e el!"

40 de meciuria jucat Arlauskis pentru Steaua: 25 în Liga 1, 6 în Liga Campionilor, 6 în Europa League, unul în Cupa României, unul în Supercupa României și unul în Cupa Ligii

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  11 Iunie 2015, 16:55

urat ce a faacut arla

hristac
hristac  •  11 Iunie 2015, 14:58

un lituanian si un machidon......despre poza zic.

satyricon
satyricon  •  11 Iunie 2015, 13:58
Postat de 76dani pe 11 Iunie 2015, 10:02

Dacă nici acum nu înţelege lumea ce influenţă negativă a avut Reghe şi consoarta lui asupra echipei.... Cu atât mai mult trebuie să considerăm performanţa lui Gâlcă drept una extraordinară. Urât Reghe!

Sunteti slabi de inger, usor de manipulat. Presei i-a convenit situatia pentru ca a avut si are subiecte sa toace. Chestia cu Reghe este la fel de adevarata ca si autopropunerea lui Dan Petrescu la Steaua. Adevarul este un pic altfel. Lui becali i-a convenit sa lanseze zvonuri, punea presiune pe Galca si poate unul dintre cei doi (Petrescu sau Reghe) pica in plasa. Presa de abia astepta. Dar daca citesti declaratiile lui Dan iti dai seama ca lucrurile au stat altfel. Iar Reghe de "disperat" ce era sa se intoarca in tara uite ca nu a venit nici macar la Timisoara si sta bine mersi prin State.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează