FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV » UPDATE Arlauskis a revenit la CFR Cluj! Prima reacție oficială: „E sigur!”

Giedrius Arlauskis, 33 de ani, va fi noul portar al lui CFR Cluj!
Giedrius Arlauskis, 33 de ani, va fi noul portar al lui CFR Cluj!

Articol de , - Publicat marti, 02 martie 2021 09:58 / Actualizat marti, 02 martie 2021 11:07

Giedrius Arlauskis, 33 de ani, va fi noul portar al lui CFR Cluj!

UPDATE, ora 10:45 » CFR Cluj confirmă revenirea lui Arlauskis

Va veni sigur! Foarte multe detalii nu știu, nu am discutat eu cu el, ci președintele clubului, Marian Copilu. 

Strategia noastră este să avem un lot echilibrat, numeric și valoric. Am încercat mereu să găsim fotbaliști care să acopere toate posturile. Aceasta a fost cheia succesului nostru, datorită căreia am câștigat 3 titluri la rând. Ne-am deosebit în acest mod de problemele clublui din trecut, când CFR termina în afara primelor 5 locuri după ce reușea să câștige campionatul. 

E posibil să mai apară surprize pe piața transferurilor în ceea ce ne privește. Sunt șanse mici, dar în fotbal se poate întâmpla orice”, a declarat Marius Bilașco, directorul departamentului de scouting al lui CFR, pentru GSP.ro.

Giedrius Arlauskis semnează cu CFR Cluj

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Arlauskis se află în aceste momente pe terenul de antrenament al campioanei. Urmează, în decursul zilei, să semneze cu CFR!

Arla e liber de contract din cauza unei reguli existente în campionatul Arabiei Saudite. Al Shabab, ultima echipă a goalkeeperului, a fost nevoită să elibereze un loc rezervat jucătorilor străini în această iarnă.

GSP.ro a anunțat întoarcerea lui Arlauskis la CFR încă de la începutul lunii februarie.

Giedrius Arlauskis, perioadă de succes la CFR

Lituanianul a fost o piesă de bază pentru succesul CFR-ului din ultimele trei sezoane. Arlauskis are toate șansele să devină titular și să-l scoată dintre buturi pe Cristi Bălgrădean, adus de la FCSB, gratis, înainte de startul acestui sezon.

2017-2020este perioada în care Arlauskis a apărat poarta lui CFR Cluj

5 titluri de campiona câștigat Giedrius Arlauskis: 3 cu CFR Cluj, 1 cu Unirea Urziceni și 1 cu FCSB

Basarab Panduru: „Nu cred că Rădoi o să-l mai cheme pe Bălgrădean”

Panduru consideră că revenirea lui Giedrius Arlauskis la CFR Cluj îl poate afecta pe Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale.

Îl aduci pe Arlauskis, de ce? Bălgrădean ar putea fi între ăia trei portari chemaţi de Rădoi, nu? Acum mi se pare că Rădoi nu mai poate să cheme un portar pe care echipa lui nu-l consideră bun. Nu are încredere totală în el. Arlauskis ţi-a dat dreptul să ai încredere în el. Arlauskis e un portar de mare clasă, a câştigat campionate şi cu CFR, şi cu FCSB. Probabil că asta se va întâmpla, vine Arlauskis, apără şi Bălgrădean trece pe bancă
Basarab Panduru la Telekom Sport

Edi Iordănescu, episod din primul mandat la CFR Cluj: patronul i-a cerut schimbarea lui Arlauskis la pauză

Citește mai multe articole despre CFR Cluj:

Edi Iordănescu a vorbit despre transferul lui Arlauskis la CFR Cluj: „Acordați-ne puțin timp”

Pierdere uriașă pentru CFR Cluj: „Îmi e ciudă că n-am reușit!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
cj666
cj666  •  02 Martie 2021, 16:32
Postat de planetfun pe 02 Martie 2021, 14:34

Asa nu a vazut nici tusierul dita offside-ul ... Sfatul meu, ferea de jucatorii cfr-ului in careu, ca poate intra in tine si se da penalty tot pentru ei. Ar trebui facut un montaj cu toate penaltyurile de care cefere a beneficiat de cand e clujul forta pe securisti.

Cred ca cfrca fost cea mai decavorizata echipa in ultimul an. oricatcai fi dectaliban, daca te asezi si respiri de 2 ori esti de acord. Cfr joaca cum se joaca in europa, nu face balet ca virgula coopetativa oietului

planetfun
planetfun  •  02 Martie 2021, 14:34
Postat de cj666 pe 02 Martie 2021, 12:46

Oare ce ai vazut dubios la meciul de aseara? Poate primul penalty, desi au fost 2 agatari in careu succesive si Coltescu era foarte aproape. La al doilea nu prea inteleg care e probolema, a fost un hent cat china care a si schimbat traiectoria mingii. Iar celelalte 3 goluri au fost din actiune. Totusi, unde e problema?

Asa nu a vazut nici tusierul dita offside-ul ... Sfatul meu, ferea de jucatorii cfr-ului in careu, ca poate intra in tine si se da penalty tot pentru ei. Ar trebui facut un montaj cu toate penaltyurile de care cefere a beneficiat de cand e clujul forta pe securisti.

cj666
cj666  •  02 Martie 2021, 13:35
Postat de dora pe 02 Martie 2021, 13:04

Ce am vazut la meciul de aseara...pai faptul ca Argesul a jucat sub potentialul normal...adica in acest an, faci egal la Craiova, faci egal cu FCB acasa, bati la Botosani si joci lamentabil de slab la Cluj !!!

oare alaltaseara nu a jucat nimeni sub potential? Cat despre arges, curios e ca si fecesebe joaca cu cfr sub potential Nu o fi oate forta cfr-ului de bina? Fpvefita in cupele eutopene, nu in liga lui becali.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează