FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi acoperă găurile financiare la Steaua. Află cîţi bani scoate patronul stelist

Articol de GSP - Publicat luni, 20 decembrie 2010 00:00

În afara încasărilor pe care le produce din diverse activităţi, Steaua îşi completează bugetul din banii patronului, ca toate cluburile din România. Cum roş-albaştrii vor cheltui în jur de 12 milioane de euro în acest sezon, rezultă că Becali trebuie să plătească din banii lui cam 2,5 milioane de euro. Aportul lui e posibil să crească sau să scadă, în funcţie de campania de transferuri din iarna asta, dacă încasările vor fi mai mari ori mai mici faţă de venituri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mike1970
mike1970  •  20 Decembrie 2010, 13:13

...si banii "investiti" apar ca imprumuturi ale berbecului catre clubul Steaua...

rapidule
rapidule  •  20 Decembrie 2010, 13:11

ce cauta dusmani pa pagina noastra ba nene dupa ce ca ieste mereu pa prima pagina acum ieste si pa pagina rabidului sa dispara dea ici ca iese iures

stelist1986
stelist1986  •  20 Decembrie 2010, 11:28

gigi acopera gaurile pe care tot el le face. cine il pune sa cumpere jucatori pe bani multi daca nu se pricepe? cine-l pune sa-si bata joc de jucatorii stelei si apoi sa le dea drumul gratuit? steaua este un brand atat de puternic incat se poate descurca fara aportul unuia ca gigi. e nevoie de un presedinte capabil si chibzuit sau de un manager in genul lui piturca. de un patron este nevoie doar ca o siguranta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează